ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Στην επίσημη έναρξη των 3μερων εκδηλώσεων αφιερωμένων στον εθελοντισμό για την Πολιτική Προστασία, την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς

Στην επίσημη έναρξη των 3μερων εκδηλώσεων αφιερωμένων στον εθελοντισμό για την Πολιτική Προστασία, την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, συμμετείχε χθες (26 Μαΐου 2017) ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης, έπειτα από πρόσκληση της Δημάρχου Λεβαδέων κας Γιώτας Πούλου.

Ο Γιάννης Καπάκης στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην θεαματική ανάπτυξη του εθελοντισμού τα τελευταία χρόνια και επεσήμανε την σημαντική συμβολή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς στην τοπική κοινωνία, όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια.


Στο τέλος της εκδήλωσης ο Γενικός Γραμματέας επισκέφτηκε την έκθεση της εθελοντικής ομάδας, όπου είχε την ευκαιρία να δει τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, αλλά και να ενημερωθεί από τους εθελοντές για τις δράσεις τους και τις εμπειρίες τους από την συμμετοχή τους σε πολλά περιστατικά.


,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular