Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Το Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών Αθήνας 2017 (ADAF) παρουσιάζει το Το μέλλον όπως διαφαίνεται από το παρελθόν και το παρελθόν όπως διαφαίνεται από το μέλλον.

Το Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών Αθήνας 2017 (ADAF) παρουσιάζει το  Το μέλλον όπως διαφαίνεται από το παρελθόν και το παρελθόν όπως διαφαίνεται από το μέλλον.Μπορείς να φανταστείς το μέλλον;
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, επιστρέφει για τη 13η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί 18 με 21 Μαΐου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Φέτος, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, σε ένα ακίνητο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας αρχιτεκτονικής, στην οδό Μητροπόλεως 23, το οποίο διαθέτει, για την υποστήριξη του φεστιβάλ, η «ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ».
Με τη θεματική #PostFuture, το ADAF 2017 επιδιώκει να εξερευνήσει το μέλλον της ψηφιακής κουλτούρας, ενώνοντας τα όρια ψηφιακού και πραγματικού, αλλά και ανακαλύπτοντας τις επιπτώσεις του φουτουριστικού τρόπου ζωής στις διαφορετικές πτυχές της σύγχρονης καθημερινότητας.
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular