ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

2ήμερο ενημερωτικών εκδηλώσεων με θέμα «Μαίες, Μητέρες, Οικογένεια, Συνεργάτες για πάντα» σε Αγρίνιο και Πάτρα


Διήμερο ενημερωτικών εκδηλώσεων «Μαίες, Μητέρες, Οικογένεια, Συνεργάτες για πάντα» πραγματοποιείται στο Αγρίνιο και την Πάτρα στις 12 και 13 Μαΐου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιστημονικές θεματικές εκδηλώσεις και θεατρικά δρώμενα.
Αναλυτικά η πρόσκληση και το πρόγραμμα:
«Ο Μάιος μήνας της Άνοιξης και του εορτασμού της ζωής με πολλές σημειολογικές παγκόσμιες ημέρες ενσυναίσθησης όπως η 5η Μαΐου με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα της Μαίας και την 14η Μαΐου με τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρα της μητέρας.
Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Εφετείου Πατρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ενεργώντας για το δημόσιο συμφέρον και την προαγωγή της υγείας των γυναικών και της οικογένειας διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης από επιστήμονες υγείας (μαίες ,ιατρούς κ.α) διότι η πρόληψη είναι μέσον προαγωγής της υγείας εδικά η πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και η διατήρηση της αναπαραγωγικής ικανότητας των γυναικών και των ανδρών.
Το διήμερο εκδηλώσεων έχει θέμα: «Μαίες, Μητέρες Οικογένεια – Συνεργάτες για πάντα» Καρκίνος Τραχήλου Μήτρας, Μύθοι και Αλήθειες. Ποια είναι η συμβολή της Πρωτοβάθμιας φροντίδα υγείας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιστημονικές θεματικές εκδηλώσεις και θεατρικά δρώμενα. Η Πόλη ατο στις 13 Μαΐου από 10.00 πμ-14.00μμ σην Αίθουσα Εκδηλώσεων Τράπεζα της Ελλάδας γίνεται παρουσίαση ομιλιών σε σχέση με τα θέματα πρόληψης της υγείας , την συμβολή των επαγγελματιών υγείας και της μαίας στο πλαίσιο της Εφαρμογής της Μεταρρύθμισης της ΠΦΥ .
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι εκπρόσωποι των φορέων
Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο Καθηγητής Κυτταρολογίας και Διευθυντής του Εργαστηρίου Διαγνωστικής Κυτταρολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» Π. Καρακίτσος και ο Διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Α. Πουλιάκης.
Καθηγητής Κυτταρολογίας Πέτρος Καρακίτσος ”Καρκίνος Τραχήλου της μήτρας, Μύθοι και αλήθειες “ για τη πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, με το τεστ ΠΑΠ για τη διατήρηση της αναπαραγωγικής ικανότητας και κυρίως της υγείας των γυναικών αλλά και ανδρών.
από 14.00μμ-18.00μμ
Ακολουθεί σεμινάριο πιστοποίησης για Μαίες
- Αρχές δεοντολογίας για τη διαδικασία λήψης του Τεστ ΠΑΠ
- Τεχνικές λήψης του κολπικού και τραχηλικού επιχρίσματος συμβατικά σε αντικειμενοφόρο πλάκα(πλακάκι) και σε υγρή φάση
- Αξιοπιστία και τρόποι μεταφοράς
- Ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της:
- Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
- Δήμος Αγρινίου
- Συλλόγος Επιστημόνων Μαιών -Μαιευτών Εφετείου Πατρών,
- 6η ΥΠΕ
- ΠΕΔΥ Μονάδας Υγείας Αγρινίου ,Αιτωλοακαρνανία : Εθελοντική Ομάδα Μητρικού Θηλασμού- Μητρότητας , Αιτωλοακαρνανία Μητέρες και Γυναίκες,
- Χορηγοί.»
AFISA-KARKINOS-TRAXYLOU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular