Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΣ 1974 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Η ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, Η ΛΕΣΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΗΔΗ, Ο ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΟΡΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΓΕΣ, ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΕΘΕΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ή ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ/ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ.
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost