Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

1η Ενότητα: e-Business Transformation: The Social Retail Business!

1η Ενότηταe-Business Transformation: The Social Retail Business!

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι το e-Business και τα Social Media αλληλοσυμπληρώνονται και σε κάποιο βαθμό αποτελούν δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.
Το marketing στην αγορά του e-Business, μεταβάλλεται διαρκώς με ραγδαίους ρυθμούς. Υφιστάμενα, αλλά και νέα Social κανάλια με σημαντικότερο μερίδιο αγοράς σε σχέση με το παρελθόν, αποτελούν πλέον τις κεντρικές «πηγές» διανομής περιεχομένου για τη διάδοση brands και προϊόντων και της διείσδυσής τους σε ευρύτερο, αλλά και πιο στοχευμένο κοινό.
Παράλληλα, τα νέα Social Tools που κάνουν διαρκώς την εμφάνισή τους, αφομοιώνονται και εφαρμόζονται ταχύτερα από τους decision makers, καθώς η χρήση τους αποτελεί -αναμφίβολα- «κλειδί» για κάθε e-shop που σκέφτεται την επόμενη ημέρα. Πώς διαμορφώνονται σήμερα οι συνέργειες ανάμεσα στο e-Business και τα Social Media; Ποιες είναι οι εξελίξεις, οι σύγχρονες τάσεις και τα κατάλληλα εργαλεία; Ποιες οι βέλτιστες digital πρακτικές στη χάραξη της online στρατηγικής; Ποια τα οφέλη της εξατομικευμένης εμπειρίας του πελάτη και πως αυτό αυξάνει το loyalty και επομένως τα έσοδα;
Σε κάθε περίπτωση τα Social Media είναι ένα χρήσιμο εργαλείο προώθησης, marketing και customer service για τις περισσότερες επιχειρήσεις και μια πολύ ενδιαφέρουσα πλατφόρμα επικοινωνίας με τους καταναλωτές. Οι αναδυόμενες τεχνολογίες και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα της Κοινωνικής Δικτύωσης, συμβάλλουν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του e-Επιχειρείν, προκειμένου να δημιουργηθούν σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία θα καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες των σημερινών καταναλωτών.
---
---
---

Κορυφαία συνάντηση των επαγγελματιών στα Social Media, το Marketing και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Το Συνέδριο e-Business & Social Media World, διοργανώνεται από την Smart Press με πυλώνες τα InfoCom και Social Media Life. Αποτελώντας το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο των Social Media, του e-Business και του Marketing, έχει καθιερωθεί ως το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της συγκεκριμένης αγοράς, όσο και των εταιρειών που χρησιμοποιούν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα σύγχρονα εργαλεία του Ψηφιακού Marketing για την ανάπτυξη, προώθηση και εξέλιξη του e-Επιχειρείν.
---

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν

,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular