Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

11° Συνέδριο «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
11° Συνέδριο «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»
Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αθήνα.

Η εκδήλωση οργανώνεται κάθε χρόνο από την iForce Eπικοινωνίες και την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), που εκπροσωπεί όλες τις συνδικαλιστικές ενώσεις των ιπταμένων σε όλους τους επιμέρους δημόσιους τομείς ( Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, κλπ., καθώς και το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και εξειδικευμένα περιοδικά του κλάδου).
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς προς όφελος τόσο του δημοσίου όσο και της επιχειρηματικότητας. 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαίου 2017 και ώρα 10.00π.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών με τη δυνατή εκπροσώπηση και παρουσία συνέδρων από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες, ενδιαφερόμενους φορείς, ειδικούς επιστήμονες και εξειδικευμένα MMC της Ελλάδας και ιδιαίτερα του εξωτερικού.
Δήλωση συμμετοχής...  http://iforce.gr/ekdiloseis.html
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular