ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Το promo video για το Μαραθώνιο της ΡόδουΤο promo video για το Μαραθώνιο της ΡόδουH Oργανωτική Επιτροπή του 4ου Μαραθωνίου Ρόδου, παρουσίασε το promo video για τον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.
Με βασικό σύνθημα: «Ο 4ος Μαραθώνιος της Ρόδου σας περιμένει για νέες συγκινήσεις στις 9 Απριλίου 2017. Δηλώστε συμμετοχή στο www.roadstorhodes.com και ζήστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει! », δείχνει πλάνα από τη διαδρομή που στο σύνολο της είναι δίπλα στη θάλασσα και στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.
Το video μπορείτε να το δείτε στο εξής link: www.youtube.com/watch?v=3T3GKq8h0Yw
Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com  μέχρι τις 31 Μαρτίου!
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Ο Χρυσός χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των  5 χλμ θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα  των H Hotels. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και  Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.
Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull, χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS,  χορηγοί του αγώνα είναι  οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Best Western Plaza Hotel που φιλοξενεί τη Γραμματεία του αγώνα, ΒΑΠ Κουγιός,  Ioannidis Hotels, Semiramis Hotel, Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκάνησου, τα ξενοδοχεία Lindos hotels και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mideast για οργανωμένα ταξιδίδια στην Ρόδο σε πολύ καλές τιμές.
Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Archive

Από το Blogger.