ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία! Όλες μας οι προσπάθειες, οι ώρες που περάσαμε οργανώνοντας τις δράσεις μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οδηγούν σε αυτή την Εβδομάδα, την εβδομάδα της Χαράς, της Προσφοράς, την Εβδομάδα Εθελοντισμού "Let's Do It Greece 2017" στα Σχολεία.

Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία! Όλες μας οι προσπάθειες, οι ώρες που περάσαμε οργανώνοντας τις δράσεις μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οδηγούν σε αυτή την Εβδομάδα, την εβδομάδα της Χαράς, της Προσφοράς, την Εβδομάδα Εθελοντισμού "Let's Do It Greece 2017" στα Σχολεία.
Από τη Δευτέρα 27/3, σε πάνω από 1.400 σχολεία της χώρας, δίνεται το εναρκτήριο λάκτισμα για την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εκστρατεία Let's Do It Greece 2017. Όπως και στη ζωή, έτσι και σε αυτή την Εκστρατεία, τα πάντα ξεκινούν από την Παιδεία! Στα μάτια μας, είστε οι Ήρωες που δείχνετε καθημερινά το δρόμο για μια μεγάλη, θετική αλλαγή στη νέα γενιά!
Με την ολοκλήρωση της δράσης σας, σας καλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω Φόρμα Απολογισμού, στην οποία μπορείτε να μας ανεβάσετε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και συνδέσμους με βίντεο από τις δράσεις σας. Θερμή παράκληση, τα πρόσωπα των ανήλικων εθελοντών να είναι καλυμμένα στις φωτογραφίες, για να μπορέσουμε να τις επικοινωνήσουμε.
Θα χρειαστεί επίσης, κατά τη διάρκεια της δράσης σας, να καταγράψετε τις εξής πληροφορίες για να συμπληρωθούν στη Φόρμα Απολογισμού:
• Εκτιμώμενος Αριθμός Εθελοντών που συμμετείχαν
• Εκτιμώμενη ποσότητα ανακυκλώσιμων απορριμμάτων που συγκεντρώθηκαν (σε κιλά)
• Εκτιμώμενη ποσότητα λοιπών απορριμμάτων που συγκεντρώθηκαν (σε κιλά)
Φόρμα Απολογισμού: https://goo.gl/biumXI
Για να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Let's do it Greece, θα πρέπει να μας τις στείλετε μέσω της ίδιας φόρμας Απολογισμού. Αυτές οι φωτογραφίες θα αποτελέσουν και τη βάση του Πανελλήνιου Μωσαϊκού Δράσεων. Τι είναι αυτό; Σας το φυλάμε για έκπληξη...
Όσοι συμπληρώσετε τη φόρμα απολογισμού, θα ξεκινήσετε να λαμβάνετε τη βεβαίωση συμμετοχής από την Τρίτη 4 Απριλίου.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την έμπνευση που μας δίνετε, και ευχόμαστε από τα βάθη της ψυχής μας να έχετε μια υπέροχη Εβδομάδα Εθελοντισμού, γεμάτη χαμόγελα, δράσεις και όμορφες στιγμές!
Είμαστε πάντα δίπλα σας.
Με φιλικούς, εθελοντικούς χαιρετισμούς και πολλή Αγάπη,
Η Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών
του Let's Do It Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Archive

Από το Blogger.