Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Δρομείς και φίλαθλοι "τρέχουν" με την εφαρμογή του Ημιμαραθωνίου

Δρομείς και φίλαθλοι "τρέχουν" με την εφαρμογή του Ημιμαραθωνίου

Η εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε από 20.000 μοναδικούς χρήστες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο τον περασμένο Νοέμβριο, επιστρέφει ανανεωμένη, για να «μεταφέρει» τον παλμό του 6ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας (Κυριακή, 19/3)
Οι δρομείς και οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη των αγώνων από το κινητό, το tablet ή και τον υπολογιστή τους, αρκεί να κατεβάσουν τη εφαρμογή "Athens Half Marathon", η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το ΣΕΓΑΣ, τόσο για iOS, όσο και για Androids.
Ο κάθε χρήστης της εφαρμογής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ταυτόχρονα έως και 25 δρομείς της επιλογής του, φόσον ξέρει τον αριθμό συμμετοχής τους, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά για το εάν και με τι χρόνο περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.
Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ενημέρωση για τα περάσματα των Ημιμαραθωνοδρόμων (στην Εκκίνηση, στο 1o χλμ., στο 6ο χλμ., στο 9,5ο χλμ., στο 10ο χλμ., 13,3ο χλμ., στο 16,7ο χλμ. και στο 19,2ο χλμ. και στον Τερματισμό), των συμμετεχόντων στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (στην Εκκίνηση, στο 2,3ο χλμ., στο 4,4ο χλμ. και τον Τερματισμό) και των δρομέων του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. WIND (στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό). Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ανάλογη ενημέρωση για τους 15 αθλητές που προπορεύονται σε κάθε έναν εξ' αυτών των αγώνων.
Εκτός από το Live Tracking, όσοι τρέξουν στους Αγώνες του 6ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα μπορούν επιπλέον να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα και το όνομα του αγώνα που συμμετέχουν και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα και την πρόγνωση του καιρού. Τέλος, μετά το τέλος του αγώνα τους θα μπορούν να δουν ξανά την προσπάθειά τους χάρη στη λειτουργία "Live Tracking Replay".
Κατεβάστε την εξαιρετική εφαρμογή πατώντας [εδώ.](https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mylaps.eventapp.athenshalfmarathon&hl=en&source=downloadatoz.com)
Rebouli

Πρωταγωνιστές στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας: Ρεμπούλη «Θα υπερασπιστώ τον τίτλο μου»

Η γιορτή της πόλης πλησιάζει και την Κυριακή 19 Μαρτίου για έκτη συνεχή χρονιά το κέντρο της Αθήνας θα πλημμυρίσει με δρομείς που θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο και παράλληλα στις κούρσες 3χλμ., 5χλμ. και 1.000μ. για παιδιά.
Στην ετήσια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος εκπροσωπείται από τον ΟΠΑΝΔΑ αναμένεται να πάρουν μέρος περίπου 20.000 δρομείς. Ανάμεσά τους όμως θα είναι και κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές των δρόμων μεγάλων αποστάσεων. Για άλλη μια χρονιά θα είναι παρόντες στη διοργάνωση είτε τρέχοντας στον Ημιμαραθώνιο ή στα 5 χιλιόμετρα. Ν’ αναφέρουμε ό,τι παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Πέρσι νικήτρια ήταν η Ράνια Ρεμπούλη, η οποία κέρδισε και τα δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα δύο μεγάλα γεγονότα που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε δημόσιο δρόμο στην ελληνική πρωτεύουσα, τον Ημιμαραθώνιο την άνοιξη και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο το φθινόπωρο.
«Ο στόχος μου είναι να διατηρήσω τον τίτλο μου και να κάνω ένα καλύτερο χρόνο από τον περσινό που πέτυχε στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Ο αγώνας είναι και να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι εν όψει του μαραθωνίου που θα τρέξω τον επόμενο μήνα με στόχο να κυνηγήσω το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο. Σε ό,τι αφορά τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας, πραγματικά για μένα ήταν έκπληξη, πως μετά τον μαραθώνιο της Αθήνας γίνεται μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη, μια πραγματική γιορτή, που κάνει καλό στη χώρα μας, ενώ ο κόσμος ζει αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας», δήλωσε η πρωταθλήτριά μας από τη Λέρο.
Ποιά είναι
Η Ράνια Ρεμπούλη γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1989 στη Λέρο. Έχει ύψος 1,65μ. και βάρος 50 κιλά. Ανήκει στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και προπονητής της είναι ο Παναγιώτης Χαραμής. Ασχολείται με τις μεγάλες αποστάσεις και πέρσι κατάφερε να φθάσει στην έκτη θέση στον Ημιμαραθώνιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ. Το 2016 ήταν μια χρονιά που κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, κάτι που είχε καταφέρει και το 2015. Επίσης, ήταν νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, ενώ στις επιτυχίες της συγκαταλέγονται και η 4η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 στα 5.000μ. και 10.000μ. και η 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων το 2011. Τα ατομικά της ρεκόρ είναι: 5.000μ.: 16.21.45 από τις 28 Ιουνίου του 2013 στους Μεσογειακούς Αγώνες στη Μερσίνη. 10.000μ.: 34.06.80 από τις 21 Μαΐου του 2016 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Μέγαρα. Ημιμαραθώνιος: 1:11.52 από τις 10 Ιουλίου του 2016 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ. Μαραθώνιος: 2:39.52 από τις 27 Σεπτεμβρίου του 2015 στο Διεθνή Μαραθώνιο στο Βερολίνο
0. 2017 HALF NEW LOGO

Η ...δύναμη του 6ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Λίγες μόνο ημέρες πλέον μας χωρίζουν από τον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την ανοιξιάτιακη συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων.
Κι ο αγώνας αυτός που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στους δρόμους της πόλης τον αριθμό ρεκόρ των 20.000 δρομέων δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την στήριξη των χορηγών του. Χωρίς τις εταιρείες εκείνες που πιστεύουν στις αξίες του δρομικού κινήματος και στα οφέλη του αθλητισμού και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες επιλέγουν να ενισχύσουν τους αγώνες του Ημιμαραθωνίου, των 5 χλμ, των 3χλμ και τον αγώνα Παίδων, ΑμεΑ και Special Olympics.
Ζητήσαμε από τους χορηγούς μας να μας εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους πιστεύουν ότι αξίζει να συνεισφέρουν και ιδού τι μας απάντησαν:
Εrgo- Μεγάλος Χορηγός:
«H ERGO, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ ενισχύει το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Επιπρόσθετα, μέσα από την προσφορά των ασφαλιστικών μας υπηρεσιών, προστατεύουμε όλους τους συμμετέχοντες απέναντι στον κίνδυνο ατυχήματος, κατά τη διάρκεια του κάθε αγώνα. Στηρίζοντας τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, εκφράζουμε την πίστη μας στις αξίες του αθλητισμού, στη συλλογικότητα, στο ευ αγωνίζεσθαι. Κυρίως, όμως, εκφράζουμε και επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν. Σε αυτούς που θέτουν φιλόδοξους στόχους, με διάρκεια και με απαιτήσεις αντοχής. Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να κατανοούμε τις ανάγκες τους, να μοιραζόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, να τους στηρίζουμε σε κάθε στον προσωπικό τους Μαραθώνιο. Να είμαστε μαζί τους σε κάθε βήμα, με συνέπεια και συνέχεια».
Εθνική Τράπεζα- ονομαστικός χορηγός του αγώνα 5 χλμ
«Η Εθνική Τράπεζα ως Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ για την πενταετία 2014-2019 , στηρίζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χώρας, και ταυτίζονται με τις μοναδικές αξίες που πρεσβεύουν, όπως η άμιλλα, η αντοχή και η προσπάθεια να γίνεσαι όλο και καλύτερος.
Ως ονομαστικός χορηγός ειδικότερα του αγώνα 5χλμ του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας, η Εθνική Τράπεζα και οι περισσότεροι από 500 δρομείς της ομάδας της “i-run”, συμβάλλουν στην προώθηση της σημασίας της σωματικής άσκησης, της βελτίωσης της υγείας, της ενίσχυσης του ομαδικού πνεύματος και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή στην ανοιξιάτικη δρομική γιορτή της πόλης.
Έτσι, το πρωί της 19ης Μαρτίου, θα σταθούμε όλοι στην αφετηρία του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, θα τρέξουμε, θα ακολουθήσουμε τους αγαπημένους μας δρομείς και θα χειροκροτήσουμε την προσπάθεια του, κάθε ηλικίας, δρομέα!».
Wind - ονομαστικός χορηγός αγώνα 3 χλμ
«H WIND για έκτη συνεχή χρονιά είναι παρούσα στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και συμμετέχει ως ονομαστικός χορηγός στον αγώνα των 3χλμ.. Παράλληλα με την WIND Running Team θα τρέξουν σε όλες τις αποστάσεις της διοργάνωσης εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της εταιρίας, ενώ ξεχωριστή θα είναι η παρουσία της ομάδα με τους Πρεσβευτές της Πρωταθλητές Μάγδα Γαζέα, Κώστας Γκελαούζος, Αναστασία Καρακατσάνη, και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.
Η WIND στηρίζει τις αξίες του αθλητισμού και συμβάλλει στην εξάπλωση του δρομικού φαινομένου, παροτρύνοντας ανθρώπους κάθε ηλικίας να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και να χαίρονται την προσπάθεια, τη διαδρομή και τον τερματισμό».
Chiquita- ονομαστικός χορηγός αγώνων Παίδων – ΑμεΑ και Special Olympics
«Η Chiquita, είναι η αγαπημένη μπανάνα των αθλητών και δρομέων. Αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης αφού δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας. Προσφέρειεπαρκήενέργειαγιαμιαέντονηπροπόνησηαλλάεπίσηςείναιιδανικήκαιγιατηναναπλήρωσητουμυϊκούγλυκογόνουμετάτοτέλοςτηςπροπόνησης. Η διαδικασία χώνεψης της μπανάνας γίνεται άμεσα απελευθερώνοντας έτσι την απαιτούμενη ενέργεια στον οργανισμό.
Η Chiquita μετά από 10 έτη συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ ως επίσημος υποστηρικτής αλλά και την υποστήριξη μικρότερων αγώνων, βοήθησε στην ανάπτυξη των δρομικών γεγονότων στη χώρα μας. Ως φυσικό προϊόν είναι παρούσα σε ενέργειες που προωθούν τον μαζικό αθλητισμό και δεν θα μπορούσε να μη στηρίζει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Έτσι από φέτος ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ η Chiquita είναι πλέον επίσημος χορηγός και για τα επόμενα 4 χρόνια. Η Chiquita είναι το ιδανικό φρούτο και για τα παιδιά και έτσι στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας είναι Ονομαστικός χορηγός του Αγώνα 1.000μ. για παιδιά και ΑμεΑ. Ο απώτερος σκοπός της Chiquita μέσα από πρωτοβουλίες σαν αυτή είναι να προαχθεί ο φυσικός υγιεινός τρόπος ζωής, που περιλαμβάνει εξίσου ισορροπημένη διατροφή και άσκηση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More