Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

5o SECURITY PROJECT H Ώρα της Ασφάλειας …με εξωστρέφεια & επαγγελματισμό

Οι σύγχρονες προκλήσεις της εποχής και το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των κινδύνων, καθιστούν σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, επιτακτική την ανάγκη αναβάθμισης της ασφάλειας στις κοινωνικές, οικογενειακές και επαγγελματικές δομές.  
Μια βασική προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του στόχου, είναι η αλλαγή νοοτροπίας στη διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας, με επίκεντρο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του επαγγελματισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ασφάλειας, που θα οδηγήσει σε αποτελεσματικότερες υπηρεσίες προστασίας προς στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, δημιουργώντας παράλληλα σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησηςεμπιστοσύνης και συνεργασίας.
Στο 5ο Συνέδριο Security Project που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαΐου 2017 στην Αθήνα, στο DivaniCaravel Hotel, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager, έφτασε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για τα θέματα ασφάλειας χωρίς προκαταλήψεις και ιδεοληψίες, μέσα από τη διοργάνωση συζητήσεων για τις προκλήσεις της εποχής, την ανάδειξη όλων των κρίσιμων θεμάτων διαχείρισης των κινδύνων, αλλά και την πρακτική εφαρμογή της διοίκησης και των σύγχρονων τεχνολογιών στα έργα ασφάλειας.
Το συνέδριο Security Project θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στην ασφάλεια στην Ελλάδα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, διαδραστικής επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, ανάδειξης προβληματισμών και εξωστρέφειας του χώρου.
Το  συνέδριο θα διακρίνεται όπως πάντα στις 2 θεματικές ημερίδες. Την 1η ημέρα – Παρασκευή 26 Μαΐου – θα πραγματοποιηθεί το  Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα  Σάββατο 27 Μαΐου – θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 – 

Οι Επαγγελματίες στην Ασφάλεια  συζητούν ανοιχτά για τις προκλήσεις του σήμερα
Ήρθε η ώρα, η έννοια της προληπτικής ασφάλειας να κερδίσει αυτό που της αξίζει. Να αναδειχθεί περισσότερο ως μια αξία απολυτά συνυφασμένη με την ευημερία, την ανάπτυξη, την παραγωγικότητα, την κοινωνική ειρήνη και τη δημοκρατία.
Ήρθε η ώρα, η δημόσια δύναμη ασφάλειας να εκσυγχρονιστεί περεταίρω και να έρθει πιο κοντά στους πολίτες, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό του προσωπικού της για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Ήρθε η ώρα, για τον ιδιωτικό τομέα ασφάλειας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει, προσεγγίζοντας με αξιοπιστία τις απαιτήσεις της αγοράς.
Ήρθε η ώρα, όλοι οι Security Managers να καταφέρουν να πείσουν τους επιχειρηματικούς πελάτες να επενδύουν σε υπηρεσίες και λύσεις ασφάλειας με γνώμονα κυρίως τα ποιοτικά κριτήρια και όχι μόνο το κόστος. 
Κατά την 1η ημέρα του Συνεδρίου θα διοργανωθούν συζητήσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις που θα προσεγγίζουν τους παραπάνω στόχους ενώ παράλληλα θα αναδείξουν τις προκλήσεις της εποχής σχετικά με την εγκληματικότητα, τις σύγχρονες μορφές τρομοκρατίας, αλλά και τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης έργων ασφάλειας σε όλους τους τομείς.

Σάββατο 27 Μαΐου 2017 – 

Όταν για τα οφέλη της τεχνολογίας …μιλάνε τα ίδια τα έργα!
Ήρθε η ώρα, οι επαγγελματίες υλοποίησης τεχνολόγων έργων να προσφέρουν στους τελικούς πελάτες αυτό που πραγματικά χρειάζονται με βάση τις ειδικές απαιτήσεις κάθε έργου.
Ήρθε η ώρα, όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στο τομέα των συστημάτων ασφάλειας – έμποροι, integrators, εγκαταστάτες – να σκεφτούν “out of the box”, έξω δηλαδή από το πλαίσιο και τα τετριμμένα των τεχνικών χαρακτηριστικών ενός προϊόντος, προσφέροντας στους πελάτες τους ολοκληρωμένες λύσεις.
Ήρθε η ώρα οι πελάτες- είτε είναι οικιακοί καταναλωτές είτε επιχειρήσεις – να αναζητούν και να επιλέγουν εταιρίες και συστήματα ασφάλειας που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους, με πρώτο κριτήριο την ποιότητα και την αξιοπιστία και όχι μόνο το κόστος.
Κατά την 2η ημέρα του Συνεδρίου, που είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη στα συστήματα ασφάλειας, ειδικοί και στελέχη εταιριών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό θα παρουσιάσουν στην πράξη τις τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα αυτό, μέσα από την ανάδειξη συγκεκριμένων έργων με την μορφή Case Studies, για μικρές εγκαταστάσεις όπως ένα σπίτι ή μια μικρή επιχείρηση, αλλά και μεγάλους χώρους υψηλών απαιτήσεων

Έκθεση χορηγών εταιριών

Στα πλαίσια του Security Project 2017 θα πραγματοποιηθεί έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια, προκειμένου να ενημερωθούν «πρόσωπο με πρόσωπο» για όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

Ποιοι θα το παρακολουθήσουν

  • Διευθυντές και Στελέχη Τμημάτων Ασφάλειας Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Δημοσιών Οργανισμών*
  • Στελέχη Ιδιωτικών Εταιριών Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.)
  • Επιχειρησιακό Προσωπικό Ασφάλειας
  • Επαγγελματίες Εμπορίας και Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας
  • Στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας
  • Επιστήμονες, Ερευνητές, Ακαδημαϊκοί και Δημοσιογράφοι
 *Το συνέδριο παρακολουθούν κάθε χρόνο Security Managers και στελέχη inhouse τμημάτων security από εταιρίες και οργανισμούς όλων των κάθετων αγορών όπως: Τράπεζες, Βιομηχανικές Μονάδες, Εμπορικές Αλυσίδες και Πολυκαταστήματα, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, Μεταφορές, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, Κατασκευαστικές και Τεχνικές Επιχειρήσεις, Ναυτιλιακές Εταιρίες, Τουριστικές Μονάδες, κ.α, αλλά και από τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα που περιλαμβάνει Κρατικές Υπηρεσίες, Δημόσιους Οργανισμούς, Πρεσβείες, κ.α.

Κορυφαία συνάντηση των Επαγγελματιών της Ασφάλειας

Το συνέδριο Security Project, που διοργανώνεται από την Smart Press με πυλώνα το περιοδικό Security Manager αποτελεί την κορυφαία ετήσια εκδήλωση για την Ασφάλεια στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας από το 2012 – που διοργανώθηκε για πρώτη φορά – μια ιδιαίτερη δυναμική, που αποτυπώνεται τόσο από τα ποσοτικά όσο και από τα ποιοτικά  χαρακτηριστικά της συμμετοχής των επισκεπτών.
Στη διοργάνωση του 2016, το Security Project προσέλκυσε περισσότερους από 800 επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 40 πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες για τις προκλήσεις και τους κινδύνους της εποχής, τη διαχείριση και διοίκηση έργων ασφάλειας και φυσικά το σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας και των συστημάτων. Για να διαβάσετε το ρεπορτάζ της διοργάνωσης του 2016 πατήστε ΕΔΩ.  
Σε κάθε διοργάνωση, σημαντικοί φορείς και πολλές ιδιωτικές εταιρίες του τομέα των υπηρεσιών και συστημάτων ασφάλειες υποστηρίζουν το συνέδριο ως χορηγοί.  
Στο Συνέδριο συμμετέχουν κάθε χρόνο Διευθυντές και Στελέχη Τμημάτων Ασφάλειας από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, Στελέχη και Προσωπικό ΙΠΕΥΑ, Στελέχη Σωμάτων Ασφάλειας και  Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων και την εμπορία συστημάτων ασφάλειας λύσεων καθώς επίσης και πολλοί ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και ερευνητές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More