Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ διοργανώνουν τη 2η ημερίδα με θέμα: «Υγεία και ασφάλεια στα ερευνητικά εργαστήρια»

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ διοργανώνουν τη 2η ημερίδα με θέμα:
«Υγεία και ασφάλεια στα ερευνητικά εργαστήρια».
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 09.00 στο αμφιθέατρο Κ.Ε.Δ.Ε.Α. - Α.Π.Θ. (3η Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη).
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια στα ερευνητικά εργαστήρια και καλές πρακτικές για την πρόληψή τους.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης των επαγγελματικών κινδύνων στους χώρους των εργαστηρίων και η ανταλλαγή γνώσης και εμπειριών.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
κα Δ. Παυριανίδου, Τ. 2310-501052, Ε:pavrianidou@elinyae.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost