ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Stand up Science Από τους Science ReactorsStand up Science
Από τους Science Reactors
                              The Hub EventsΑλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα
                                         Τετάρτη 15 & 22 Μαρτίου, στις 2100΄

Με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων  GEMAΟι Science Reactors εμφανίζονται και πάλι στο αθηναϊκό κοινό με δύο καινούργιες παραστάσεις Stand upScience   (15 & 22 Μαρτίου)  στον πολυχώρο THE HUB EVENTS.
Με το γνωστό τους ύφος, κέφι και χιούμορ θα παρουσιάσουν απλά επιστημονικά θέματα στη μορφή του Stand upScience (κατά το πρότυπο του Stand up comedy) στοχεύοντας να αποδείξουν στο ευρύ κοινό πως ακόμη και η επιστήμη μπορεί να γίνει «απολαυστική». H ιδέα, ο σχεδιασμός και η όλη οργάνωση της ομάδας οφείλεται σε εμένα και είναι το αποτέλεσμα της 25ετούς παρουσίας και δραστηριότητας μου στον χώρο της Επικοινωνίας της Επιστήμης αλλά κυρίως της αγάπης μου για έναν άλλο τρόπο παρουσίασης της επιστήμης.  

Σε κάθε παράσταση έχουμε και έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο: Τον Αριστοτέλη Ρήγα, γνωστόcomedian με την «ανατρεπτική» κιθάρα του και τον Άρη Χατζηαντωνίου/bartender από τους MoMix σεmolecular mixology. Και όποιος δεν ξέρει να μια καλή ευκαιρία να το πληροφορηθεί. Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό, ενδιαφέρον και πρωτοπόρο.

Και όπως λέει ο Ιονέσκο «… μια χώρα ανθρώπων που δεν γελάνε και δεν χαμογελάνε, είναι μια χώρα χωρίς πνεύμα∙ όπου δεν υπάρχει γέλιο, υπάρχει οργή και μίσος».

     Γενική είσοδος: 7,00€
     Κρατήσεις θέσεων: The Hub Events 210‐3411009 & Viva.gr
 https://www.viva.gr/tickets/theater/the‐hub‐events/epikoinonontas‐thn‐episthmh‐alliws/
 Για τους πρώτους 25 κάθε παράστασης θα υπάρχουν εκπλήξεις.
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular