Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Cosmogym Festival - Contest 2017 στο ξενοδοχείο President Hotel Athens

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Cosmogym Festival - Contest 2017 στο ξενοδοχείο President Hotel Athens .

Πάνω από 90 προπονητές και παράγοντες σωματείων έδωσαν το παρόν σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση.
Η ημερίδα ξεκίνησε με την παρουσίαση των καλεσμένων από την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της διοργάνωσης κ. Σπυριδουλα Ιριδα Σπανέα.
Ακολούθησε η επίσημη έναρξη και ο χαιρετισμός από την Αντιπρόεδρο της Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία - ΕΓΟ και μέλος της ΟΕ κ. Maria Papadopoulou.
Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας παρουσιάστηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του 2017 όπως το Win for Life Festival of Gymnastics, η νέα διοργάνωση του Εύ-Gym Festival, το καλοκαιρινό πρόγραμμα κατασκήνωσης Cosmogym Multi Actions & Summer 4all καθώς και η πρωτοποριακή διοργάνωση του The 3Gym Concept.

Παράλληλα έγιναν δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις μία από τον υπεύθυνο του Sportcamp Loutraki, επίσημου υποστηρικτή της διοργάνωσης κ Pelekis Babis και ακολούθησε η παρουσίαση "Στρατηγική σχεδιασμού και ανάπτυξης" των διοργανώσεών μας από τον διευθυντή του τμήματος Marketing & Events Development του Cosmogym κ Spiliakos Harris .

Παρουσιάστηκε η πρωτοπόρα για τα Ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα, mobile apps casnetwork.gr καθώς και ο σχεδιασμός ανάπτυξης των διοργανώσεών μας για την τετραετία 2017-2020.
Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε την παρουσίαση όλων των δεδομένων, όρων και προϋποθέσεων για το Cosmogym Festival - Contest 2017 από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ Simeon Skouteris και ολοκληρώθηκε με την ανάλυση του κώδικα αξιολόγησης από την Πανεπιστημιακή Επιτροπή της διοργάνωσης, συγκεκριμένα από τις κ Eλισάννα Πολάτου Νάντια Καραδήμου, Oλύβια Δόντη, Κάτια Σαβράμη και Ολγα Δελιάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular