ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ATHENS FLYING WEEK

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ε.Π

Δύο αγώνες της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης PRIVE BOXING πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του ΣΕΠ, δηλαδή τα αποτελέσματά τους καταχωρούνται στα διεθνή rankings. 

Η αναμέτρηση  Γρηγόρη Νικολόπουλου ( VYZANTINOS) -Παναγιωτόπουλου Ηλία ( Kariotis), 4 x 3 , και η κορυφαία αναμέτρηση της βραδιάς, main event, Χάρη Κοντογιώργη (Petroutsos) - Ντειβιντ Κοτιασβίλι ( Pouroutzoglou ) 6 x 3  . 

Νικητές με ομόφωνες αποφάσεις αναδείχθηκαν οι Νικολόπουλος και Κοντογιώργης. Ο Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα απέναντι στο Νικολόπουλο που έδειξε τη σαφή υπεροχή του στον αγώνα. 

Άξιοθαύμαστος ήταν πραγματικά ο πολύ δυνατός εξάγυρος αγώνας μεταξύ Κοντογιώργη και Κοτιασβίλι, ο οποίος κράτησε αμείωτο μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον του κοινού. 

Ο Κοντογιώργης έπαιξε πολύ δυνατά απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο ο οποίος ήθελε σαφώς τη νίκη. Τελικά επικράτησε του Κοτιασβίλι, ο οποίος ξεκινά τώρα τη συνεργασία του με το ΣΕΠ και όλα δείχνουν ότι είναι ένας πολλά υποσχόμενος επαγγελματίας πυγμάχος. 


,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular