ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Το Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τέταρτη χρονιά από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, με θέμα: «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας».

Το Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τέταρτη χρονιά από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, με θέμα: «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας».

Κατά τη διάρκεια του Athens Science Festival, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικές συζητήσεις και ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, εκθέσεις, παρουσιάσεις και προβολές, καθώς και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, εκπαιδευτικά δρώμενα και επιμορφωτικά παιχνίδια.
Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», το Βρετανικό Συμβούλιο, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας σε συνεργασία με πολλούς ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ATHENS SCIENCE FESTIVAL 2017!

Θέλεις να γίνεις εθελοντής σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που γίνονται στην Ελλάδα;
Βιάσου, γιατί οι αιτήσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές μόνο μέχρι τις 5 Μαρτίου!
To Athens Science Festival έχει στόχο να καταστήσει τις επιστήμες πιο φιλικές στο ευρύ κοινό και να παρέχει ερεθίσματα και κίνητρα σε άτομα κάθε ηλικίας να ανακαλύψουν την επιστήμη στην καθημερινότητα τους.
Οι εθελοντές μας αποτελούν την καρδιά της διοργάνωσης μας, όντας τόσο οι πρεσβευτές όσο και η πρώτη γραμμή του Athens Science Festival καλωσορίζοντας και καθοδηγώντας τους επισκέπτες στον κόσμο της επιστήμης μέσα από τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα του festival. Οι εθελοντές του Athens Science Festival υποστηρίζουν τις διάφορες οργανωτικές λειτουργίες με τρόπο που σχετίζεται με τις δεξιότητες τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα τους.
Προσόντα
  • Άνεση συνεργασίας με άτομα διαφορετικών ειδικοτήτων, ηλικιών και επιπέδων εξοικείωσης με την επιστήμη
  • Υπόβαθρο σχετικό με επιστήμες εκτιμάται ιδιαίτερα
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες (ενθουσιώδης και φιλική/εξωστρεφής προσωπικότητα)
  • Αφοσίωση, δέσμευση, αξιοπιστία, ευελιξία και επαγγελματισμός είναι βασικά
  • Πάθος για μάθηση και ανταλλαγή γνώσεων
  • H αίσθηση του χιούμορ είναι υποχρεωτική!

Αν λοιπόν βρήκες στοιχεία σε αυτό το κείμενο που σε χαρακτηρίζουν και θέλεις να συμμετέχεις ως εθελοντής στο Athens Science Festival 2017, μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση εθελοντή κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου να συμμετέχεις ως εθελοντής στο Athens Science Festival.
Εκτιμούμε την υποστήριξη σου και αναμένουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά!
Σε περίπτωση που έχεις οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@athens-science-festival.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Archive

Από το Blogger.