Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ O Μαραθώνιος Ρόδου ταξιδεύει με την Aegean Airlines και τη Blue Star Ferries

Roads to Rhodes Marathon 2017 – 9 Aπριλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Ρόδος  31 – 01 - 2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

O Μαραθώνιος Ρόδου ταξιδεύει με την Aegean Airlines και τη Blue Star Ferries
Για μία ακόμα χρονιά ο διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου θα συνεργαστεί με δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, την Aegean Airlines  και τη Blue Star Ferries, μία συνεργασία με μεγάλα οφέλη για όσους ταξιδέψουν στο νησί για να πάρουν μέρος στον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου.
Η Aegean Airlines  είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του 4ου Μαραθωνίου Ρόδου και η Blue Star Ferries επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών.

Η Aegean Airlines προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ενώ η  Blue Star Ferries παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για Ρόδο. Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων , επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 ή στείλτε μήνυμα στο info@roadstorhodes.com

Οι συμμετοχές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com. 
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular