Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Το παραδοσιακό JU JITSU πραγματοποιεί στην Αθήνα 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017 το 2ο κατά σειρά Διεθνές σεμινάριο του Ελληνικού Δικτύου με πρωτεργάτη διοργανωτή τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο


Το παραδοσιακό JU JITSU πραγματοποιεί στην Αθήνα 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017 το 2ο κατά σειρά Διεθνές σεμινάριο του Ελληνικού Δικτύου με πρωτεργάτη διοργανωτή τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο.
Μία αξιόλογη διοργάνωση στην οποία υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον από μεγάλους δασκάλους διαφορετικών στυλ που έχουν γράψει ιστορία στο σύστημα που εκπροσωπούν.
Η παρουσία όλων αυτών των δασκάλων που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή, ο αριθμός των οποίων συνεχώς αυξάνεται, επιβεβαιώνει την δυναμική του Ελληνικού Δικτύου παραδοσιακού ju jitsu.
Η αναφερόμενη οργάνωση σκοπό έχει να ενώσει όλες τις πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα σε κοινές προπονήσεις και σεμινάρια μέσα από τα οποία θα βελτιώσουν τις γνώσεις τους στον τομέα της Αυτοάμυνας.
Αξίζει να σημειωθεί στον Βορεοελλαδικό χώρο τον ρόλο της αντιπροσωπείας έχει αναλάβει ένας εξαίρετος προπονητής-διακεκριμένος του τζούντο - ο Αλέξανδρος Δούμας δίνοντας σάρκα και οστά στην ανάπτυξη του παραδοσιακού ju jitsu με την αξιόλογη συνεργασία του Γιώργου Ζαγγελίδη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost