ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ATHENS FLYING WEEK

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Η Δημοτική Ενότητα Μαραθώνα από εχθές μοιράζει αλάτι στους Δημότες για τα σπίτια,


Σε ετοιμότητα τέθηκαν όλοι οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας εν όψει του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Ανακοινώθηκαν νέες οδηγίες προς τους πολίτες για το πώς να οδηγούν, για την προφύλαξη από το κρύο, αλλά και θερμαινόμενοι χώροι. 

Η Δημοτική Ενότητα Μαραθώνα από εχθές μοιράζει αλάτι στους Δημότες για τα σπίτια, έχει γίνει επανέλεγχος της σωστής λειτουργίας της θέρμανσης του ΚΑΠΗ Μαραθώνα που λειτουργεί ως χώρος φιλοξενίας των ανθρώπων που έχουν ανάγκη καθώς και όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και το Κέντρο Συντονισμού της Περιφέρειας για τον εκχιονισμό, στο εργοτάξιο ΔΕΣΕ στο Καπανδρίτι. 

Υπάρχουν επαρκείς ποσότητες αλατιού για τους δρόμους αποθηκευμένοι σε χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (πρώην αμερικάνικη βάση).
Αρμόδιοι επικοινωνίας: υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου, Αντιδήμαρχος Τ.Υ. κ. Μάκης Μεγαγιάννης τηλ.6977650377, επίσης ο Πρόεδρος Ο.Δ.Ε. Πολιτικής Προστασίας- Δημοτικής Αστυνομίας και Ασφάλειας κ. Νίκος Ζουμπουρλής τηλ.6932640080.
Για το ΚΑΠΗ Μαραθώνα αρμόδιος ο κ.Πέτρος Στάμου τηλ.69744802695 και κ. Νίκος Σακκελάρης τηλ.6944564424 και τέλος για τη Δημοτική Ενότητα Μαραθώνα ο Πρόεδρος κ.Άγγελος Λένας τηλ.6974806560.
Θα υπάρξουν νεότερα δελτία μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα για τα τοπικά προβλήματα που πιθανόν παρουσιαστούν λόγω του χιονιά στην περιοχής σας (ευχαριστούμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μαραθώνα και τον Πρόεδρο κ.Βαγγέλη Μπούσουλα για την βοήθειά του)

πηγη 
Δημοτική Ενότητα Μαραθώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular