Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

~Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ~Ο παρών παλιός κόσμος που ξεθωριάζει μακριά, αλλά στον οποίο εξακολουθείτε να ζείτε, είναι ο κόσμος που έχετε δημιουργήσει από Χιλιετηρίδες, με το να ταυτίζεστε με τη συνείδηση του θύματος.

Η τρίτη πυκνότητα σας ουσιαστικά χαρακτηρίζεται από το αίσθημα της θυματοποίησης. Είναι η διαχωριστική ταυτότητα που η ίδια περιορίζει τον εαυτό της από ορισμένες συνθήκες, νοουμένου ότι αυτή η κατάσταση είναι απόλυτη και αμετάβλητη πραγματικότητα, σύμφωνα με την οποία έχετε παραμελήσει τις δικές σας δημιουργικές δυνάμεις σε κάθε δεδομένη στιγμή δραματοποίησης του θύματος.

Και έτσι ο κόσμος βιώνεται ως μια σταθερή σειρά, μια συνεχής διαδικασία, που φαίνεται να συμβαίνει σε ένα άτομο, χωρίς την κατανόηση ότι όλοι έχουν τις Θεϊκά Δεδομένες επιλογές σε κάθε στιγμή. Εάν δεν υπάρχει πάντα η επιλογή να αλλάξει μια κατάσταση, μπορείτε τουλάχιστον να έχετε την επιλογή πώς να αντιδράσετε σε αυτή με έναν τρόπο που αισθάνεστε πραγματικά ευτυχής.


Οταν η ελευθερία της Αγάπης και το άπειρο του Φωτός λάμπει, η επιλογή για θυματοποίηση φαίνεται να είναι ένα θέμα ψευδούς ταυτότητας. Είναι η ταυτότητα με ένα τρόπο σκέψης που έχει δημιουργήσει μια φαινομενικά αδιέξοδη εμπειρία και μια πεπερασμένη πραγματικότητα που φαίνεται να είναι σταθερή και αμετάβλητη για πάντα.

Ωστόσο, είναι το πρότυπο του μυαλού, που σε αυτές τις στιγμές έχει αναλάβει το χαρακτηριστικό μιας σταθερής εικόνας στη μέση μιας διαδικασίας συνεχούς ροής της ενέργειας και της συνείδησης.

Είναι η εικόνα του θανάτου, της ελπίδας και απελπισίας, η εικόνα της στασιμότητας και του λάθους. Είναι η ψευδής εικόνα ενός διαχωριστικού Θεού που παρουσιαζεται να είναι ένα αντικείμενο και επήσης εξω απο τον ανθρωπο, ειναι αυτη η αντίλιψη του διαχωριστικού Θεού που φερνει την απελπισία την στασιμότητα και την θυματοποίηση. Βλέπετε, υπάρχει μόνο ο Θεός, ο Θεός ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και Παντού. Ο ΘΕΟΣ είναι άπταιστος και πάντα σε κίνηση, δεν υπάρχει στασιμότητα στη Δημιουργία Του, η οποία είναι Πλήρως Θεία και φέρνει προς τα μπρος διαρκώς ένα εκτυλισσόμενο ρεύμα αμέτρητων δυνατοτήτων.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ μια εικόνα αυτού του Θεού, και όταν βιώνετε και εκφράζετε τη συνείδηση του θύματος έχετε ξεχάσει και προδώσει τη Θεϊκότητά σας. Επειδή εσείς οι ίδιοι κατέχετε την αναμφισβήτητη και απεριόριστη δύναμη της δημιουργικότητας. Αλλά έχετε μάλλον συμφωνήσει με την ψεύτικη εικόνα του θανάτου που οι εκκλησίες σας και οι κοινωνίες σας έχουν κηρύξει σε σας πάνω από Χιλιετηρίδες για να σας κρατήσουν φοβισμένους και ξεχασιάρηδες για τις δικές σας Θεϊκά Δεδομένες Δημιουργικές Δυνάμεις σας. Αλλά δεχτείτε ότι ακόμη και ο θάνατος είναι στην πραγματικότητα μια Καλοήθης Θεία Διαδικασία.

Η παλιά και δόλια κοινωνία σας βασίζεται στην συνείδηση του θύματος, στερώντας το δικαίωμα να κατανοήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας δημιουργικά δώρα από στιγμή σε στιγμή, και αυτά είναι η ενεργειακή ροή της δύναμης της Αγάπης, της Χαράς και του Φωτός.

Η συνείδηση του θύματος συμβαίνει, όταν ενεργοποιείτε το διαχωριστικό "εγώ" σας, προκειμένου να το ενδυναμώσετε, ανεξάρτητα αν αισθάνεστε αδύναμοι ή όχι. Η δύναμη του "εγώ" είναι πάντα βασισμένη στην αδυναμία.

Πράγματι, το "εγώ" είναι το ίδιο το θύμα για όλες τις περιστάσεις. Και κάθε φορά που μπαίνετε στον πειρασμό να ασκήσετε το θύμα, να ξέρετε ότι είστε το "εγώ" εκείνη τη στιγμή. Αλλά όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να επεκτείνει την ενέργειά σας, τη συνείδησή σας, το Φως, την Αγάπη και τη Χαρά σας, εκείνη τη στιγμή θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε την απόλυτη ελευθερία της επιλογής σας, τις ατελείωτες δυνατότητες για να δημιουργήσετε ένα πιο ένδοξο κόσμο από εκείνο στο οποίο έχετε δημιουργήσει ως θύμα και με τον οποίο αισθανθήκατε θύματα.

Καθώς τα πάντα είναι δημιουργία σας, υψηλή ή χαμηλή, επίσης, η συνείδησή σας ως θύμα και ενός κόσμου θυματοποίησης, είναι δική σας δημιουργία! Αυτή δεν συμβαίνει σε σας, εσείς τη δημιουργήσατε! Τη προσελκύσατε, και την ερμηνεύσατε ακόμη ως τέτοια, χωρίς να έχει σημασία αν υπάρχει μια πραγματικότητα σχετικά με ένα θυματοποιημένο κόσμο ή όχι. Βλέπετε μόνο το θύμα παντού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή είναι η εικόνα με την οποία ταυτοποιήστε.

Έτσι, όταν θέλετε να δείτε και να ζήσετε σε έναν κόσμο που είναι απαλλαγμένος από τη θυματοποίηση, θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσετε την άπειρη δύναμη της δική σας δημιουργικότητας.


Θα μπορούσατε να πείτε, «Ναι, αλλά είναι γεγονός ότι ο κόσμος και οι περισσότεροι άνθρωποι πέφτουν θύματα! Απλά δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό!» Και σε σας λέμε: Ναι, έχετε δίκιο! Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular