Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

1ο Επιστηµονικό Συµπόσιο Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής «Νέοι Ορίζοντες στην Εξωσωµατική Γονιµοποίηση»

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 


Εκ µέρους της Οργανωτικής και Επιστηµονικής Επιτροπής, έχουµε την τιµή να σας προσκαλέσουµε να συµµετέχετε στο 1ο Επιστηµονικό Συµπόσιο Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής «Νέοι Ορίζοντες στην Εξωσωµατική Γονιµοποίηση», που οργανώνεται από την Επιστηµονική Εταιρεία Yποβοηθούµενης Αναπαραγωγής “Conception of Life” και θα πραγµατοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις13 & 14 Ιανουαρίου 2017.

Έγκριτοι επιστήµονες προσκεκληµένοι οµιλητές, διεθνούς φήµης, Έλληνες & Ξένοι, Καθηγητές, ∆ιευθυντές και έµπειρα στελέχη Μονάδων Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής, θα συζητήσουν για τις νέες εξελίξεις, τα επιτεύγµατα και τα αποτελέσµατα ερευνητικών προγραµµάτων, που έχουν πραγµατοποιηθεί τοτελευταίο διάστηµα, τόσο στη χώρα µας όσο και στο εξωτερικό. Θα αναπτυχθούν εξειδικευµένα θέµατα υπογονιµότητας, από την πρόκληση ωορρηξίας έως τη γέννηση του πρώτου παιδιού µε τη χρήση του «Spindle Transfer».

Η αλµατώδης πρόοδος στον τοµέα της Βιοτεχνολογίας έχει συντελέσει καθοριστικά στην τεράστια εξέλιξη της Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής και των µεθόδων αυτής. Οι τελευταίες εξελίξεις θα αποτελέσουν το κύριο αντικείµενο του Συµποσίου. Ελπίζουµε ότι, η σύµπραξη όλων µας, θα συµβάλλει στην ακόµα µεγαλύτερη ανάπτυξη του τοµέα της Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής στη χώρα µας, µε αποτέλεσµα να γίνουν πραγµατικότητατα όνειρα χιλιάδων ζευγαριών, αποκτώντας ένα υγιές παιδί.

Περιµένοντας να σας καλωσορίσουµε στο Συµπόσιό µας, σας διαβεβαιώνουµε ότι η παρουσία σας, θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιµή και χαρά για εµάς.

Με συναδελφικούς χαιρετισµούς,
Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής
Κωνσταντίνος Κωσταράς-Παναγιώτης Ψαθάς

Ο Πρόεδρος της Επιστηµονικής Επιτροπής
Θέµης Μαντζαβίνος

https://www.facebook.com/1stIVFSymposium/
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular