ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ATHENS FLYING WEEK

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Ο NIKITA ΣΤΟ CHERY MUSIC
-Ποιοί είναι οι συντελεστές του «Back to life» ; 

Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τους μουσικούς που κατάθεσαν την ψυχή τους σε αυτή την δουλειά επί ευκαιρίας GIORGINA KARAXALIOU,Βασίλη Ποδαρά ,Πέτρο Ξουραφά, Πέτρο Χαραλαμπίδη και Μάριο Δαούση, προσδοκώ το album να αγαπηθεί από τον κόσμο όπως το αγαπήσαμε και εμείς .

-Ποια συνεργασία σου θεωρείς την πιο σημαντική για την ώρα;

Κάθε συνεργασία είναι σημαντική με πήγε ένα βήμα μπροστά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια.

-Πώς αντιμετωπίζεις τη μουσική ως επαγγελματίας και ως ακροατής;

Δεν μπορείς να αποσπάσεις τη φύση του επαγγελματία όταν βρίσκεται στη θέση του ακροατή, οπότε είναι μοιραία η κρίση και όχι η απόλυτη ευχαρίστηση της άγνοιας. Η μουσική θέλει ιδιαίτερο χειρισμό, αγάπη και πάθος και η εξιλέωση έρχεται από το ρόλο του επαγγελματία και λιγότερο πλέον από αυτόν του ακροατή.

-Ποια συμβουλή θα δίνατε σε έναν νέο δημιουργό για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα;

Η αξιοπρέπεια, η ηθική και η καλλιτεχνική του θα πρέπει να γίνουν αρωγοί του, χωρίς να χάσει την ταυτότητά του με μειώσεις και συμβιβασμούς να προσπαθήσει να αναρριχηθεί.


-Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί γύρω σου;

Με ενοχλεί αφάνταστα η αγένεια που επιδεικνύουν οι άνθρωποι σε άλλους ανθρώπους.

-Στην κοινωνία γενικότερα;

Η κοινωνία είναι ένας καθρέφτης των ανθρώπων και όλων όσων έχουν βιώσει από την οικογένειά τους και τον περίγυρό τους. Με ενοχλεί η έλλειψη παιδείας και κατ’επέκταση η έλλειψη ευαισθησίας και σοβαρότητας στην αντίληψη της πραγματικότητας.


-Πως μπορεί να προμηθευτεί κάποιος τα τραγούδια ή το cd ; 

Μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί και τα 7 τραγούδια του "BACK TO LIFE"στο I-TUNES, DEEZER KAI SPOTIFY.

-Τέλος ποιοι είναι οι στόχοι σου για την συνέχεια;

Θα ήθελα να συνεχίζω να υπάρχω με τον τρόπο που υπάρχω και σήμερα, δεν θα ήθελα παραπάνω πράματα από αυτή τη ζωή, καθώς είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος με αυτά τα οποία μου συμβαίνουν. Επίσης είμαστε στην διαδικασία να οπτικοποιήσουμε 2 τραγούδια ακόμα από το Album.


official links 

Nikita feat. Giorgina Karahaliou – “Changed my world” From album “Back to life” back to life – available on TUNECORE http://www.tunecore.com/albums ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular