ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ATHENS FLYING WEEK

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Για τέταρτη συνεχή χρονιά, στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου με… «Ευχές»!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαρκόπουλο, 13/12/2016
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ


Για τέταρτη συνεχή χρονιά, στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου με… «Ευχές»!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας προσκαλούν την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, με… «Ευχές»!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, οι μαθητές της πόλης μας και τα παιδιά των Τμημάτων, του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», θα στολίσουν το Δένδρο με τις Ευχετήριες Κάρτες που ετοίμασαν, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δήμου Μαρκοπούλου. Άφησαν τον εαυτό τους και τη φαντασία τους ελεύθερη και η σκέψη τους έγινε μία ζωγραφιά και μία Ευχή για όλο τον κόσμο!

Ο Άη Βασίλης θα υποδεχτεί τα παιδιά, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και γιορτινά τραγούδια. Οι Μουσικοί που θα παίξουν ζωντανά βιολί και αρμόνιο, θα συνοδεύουν… τη Βασίλισσα του Χιονιού και θα καλέσουν όλους μας, να μπούμε στο Πνεύμα των Χριστουγέννων.

Σας περιμένουμε!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular