Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Η Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ διοργανώνει τις προσεχείς ημέρες δύο εκδηλώσεις, στις οποίες με χαρά σας προσκαλεί να προσέλθετε

Η Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ διοργανώνει τις προσεχείς ημέρες δύο εκδηλώσεις, στις οποίες με χαρά σας προσκαλεί να προσέλθετε , ως μία ευκαιρία να προετοιμαστούμε μαζί για τη μεγάλη πνευματική εορτή, που σφραγίζει το μήνα Δεκέμβριο, κλείσιμο ενός κύκλου κι άνοιγμα ενός νέου, με ό,τι αυτό σηματοδοτεί για καθένα προσωπικά και για όλους συλλογικά. 

-1- 
Η πρώτη εκδήλωση αφορά την Περιπατητική Φιλοσοφική Σχολή "Στα Μονοπάτια των Ανθρώπων" και θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή, 18/12/2016, περί ώραν 11.00, με τόπο συνάντησης την Εξαρχεία του Παναγίου Τάφου (Μετόχι Αγίων Αναργύρων στην οδό Ερεχθέως στην Πλάκα). Το θέμα, που θα συζητήσουμε είναι: "Το Πνεύμα των Χριστουγέννων" και πρωτοτυπώντας αυτή τη φορά, σε πιο χαλαρό πνεύμα, θα το αναπτύξουμε όλοι μαζί, πάντα με την κοσμιότητα και τάξη, που διέπει τις δράσεις μας.
-2-
Η δεύτερη εκδήλωση αφορά διάλεξη της Ακαδημίας και θα λάβει χώρα την προσεχή Τετάρτη, 21/12/2016, περί ώραν 19.00, στον Πολυχώρο "Διέλευσις", επί της οδού Λέσβου 15 και Πόρου στην Κυψέλη. Χάρτης εδώ Για συγκοινωνίες και ΜΜΜ Ομιλητής θα είναι ο Σωτήρης Σκεύης και το θέμα, που θα παρουσιάσει έχει τίτλο "Η επίτευξη των υψηλών στόχων, ένα μάθημα ζωής". Από πλευράς του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, θα τοποθετηθούν στο θέμα ο Πρόεδρος της Κίνησης κ. Κυριάκος Κόκκινος κι ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευθύμης Στίγγας. Θα επακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη και τους παρευρισκομένους.
Στην τόσο κρίσιμη για την πατρίδα μας ιστορική συγκυρία, όπου διακυβεύεται για πρώτη φορά στην ιστορία της η ίδια η βιολογική υπόστασή της , αλλά κι η μακραίωνη πολιτιστική της ταυτότητα και καθώς το σύνολο της ανθρωπότητας αναζητά ένα υγιές κι αληθινό φως για τη διέξοδο από το σκοτεινό τέλμα , στο οποίο έχει παγιδευτεί, η παρουσία όσων ενδιαφέρονται να φωτισθούν από διαφορετικές όψεις της αλήθειας , να διασυνδεθούν και γνωριστούν μαζί μας και να δράσουν, ατομικά και συλλογικά, μη αρκούμενοι στα λόγια, είναι απαραίτητη…!
Η διάλεξη αποτελεί μέρος της εκπαιδευτικής δομής ολικής ανάπτυξης της προσωπικότητας της Ακαδημίας του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, μέσω της οποίας παρέχονται ερεθίσματα, δυνατότητες κι ευκαιρίες σε όσους ενδιαφέρονται κι είναι ΕΝΕΡΓΟΙ, να ανέβουν συνειδησιακό επίπεδο, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά, σε κοινωνία μεταξύ μας.

Για περισσότερα https://cosmopolisorganicitymovement.wordpress.com/2016/12/14/οι-εκδηλώσεις-του-κοσμοπολισ-προ-των-χ/
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular