Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Η ΚΡΙΝΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΣ ΜΑΓΕΨΕ ΣΤΟ ATHENAEUM ΚΕΛΑΡΙ...Ανήμερα των Χριστουγέννων η εξαιρετική συνθέτρια και ερμηνεύτρια Κρινιώ Νικολάου μας ταξίδεψε στο Athenaeum Κελάρι στον όμορφο κόσμο της μουσικής,μαζί με τους μουσικούς της Πήτερ Χαραλαμπίδη,Νίκο Τσαχτσίρη,Θεόδωρο Μαυρογέωργο.

Γράφω, σβήνω, ξαναγράφω.

Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ήταν μια μαγική βραδιά,τόσα πολλά συναισθήματα,τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Μια βραδιά από εκείνες που σου μένουν χαραγμένες στην μνήμη και στην καρδιά,όχι μόνο γιατί άκουσες μία αγαπημένη καλλιτέχνη, αλλά γιατί σε παρέσυρε το συναίσθημα,γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που γίνονται ταξίδια και σε παίρνουν στην δική τους ζωή και σε κάνουν για λίγο ένα με τα όνειρα τους.

Σε έκανε να νιώσεις τόσο οικεία με τους διπλανούς σου και σκέφτηκες ότι είναι όμορφη η ζωή κι ας είναι γεμάτη παράλογα.Κι ύστερα έφυγες με ένα στίχο μπλεγμένο στα χείλη,και όμορφες μελωδίες που σιγοψιθιρίζεις.
Το ταξίδι μας κράτησε δύο ώρες και κάτι,γεμάτες συναίσθημα και αγάπη...Μας ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες της ''Xατήρι'',''
Σύννεφα'',''Μ'ένα φιλί'',Μείνε εδώ''Σου κάνω ένα δώρο'',''Ένας έρωτας που αξίζει'',''Παλιά μου τέχνη''και πολλά άλλα...καθώς επίσης και από το διεθνές ρεπερτόριο''jet'aime,you will never know'',''je veux''και άλλα...


Ευχαριστούμε Κρινιώ
περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο live.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular