Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτικής Άμυνας (ΠΕΔΠΑ) Λάρνακας, συνοδευόμενα από τον Αν. Διευθυντή ΠΕΔΠΑ Λάρνακας κ. Χρυσήλιο Χρυσηλίου, επισκέφθηκαν στις 7/12/2016 το Μουσείο Αγώνων Καταδρομών Κύπρου

Επίσκεψη Μελών της Δύναμης στο Μουσείο Αγώνων Καταδρομών Κύπρου - 08/12/2016

Τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτικής Άμυνας (ΠΕΔΠΑ) Λάρνακας, συνοδευόμενα από τον Αν. Διευθυντή ΠΕΔΠΑ Λάρνακας κ. Χρυσήλιο Χρυσηλίου, επισκέφθηκαν στις 7/12/2016 το Μουσείο Αγώνων Καταδρομών Κύπρου, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα την πολεμική ιστορία των θρυλικών και αήττητων Μονάδων Καταδρομών. 

Ο εκθεσιακός χώρος του Μουσείου διακρίνεται στον εσωτερικό, ο οποίος περιλαμβάνει 4 ενότητες, στον περιβάλλοντα και στον εξωτερικό αίθριο χώρο. Στο 1ο τμήμα του Μουσείου προβάλλονται γενικά εκθέματα οπλισμού πολεμικών λαφύρων, στο 2ο η ιστορία των Καταδρομών, στο 3ο σύγχρονο εκπαιδευτικό και συναφές υλικό και στο 4ο τμήμα οι πεσόντες και αγνοούμενοι Καταδρομείς. Η έκθεση καλύπτει χρονικά την περίοδο από ίδρυσης των Καταδρομών στην Κύπρο 1964 μέχρι και σήμερα.
πηγη..moi.gov.cy





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular