Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών του Αριστοτελείου.Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών του Αριστοτελείου.Συγκεκριμένα, το Σάββατο στους διασυλλογικούς αγώνες του κ.Φωτόπουλου, τρείς (3) αθλητές μας αγωνίστηκαν στην πυγμαχία με εξαιρετικές εμφανίσεις και ανάλογα αποτελέσματα σχεδόν από όλους. 

Επιπλέον, στην ίδια διοργάνωση βραβεύθηκε και τιμήθηκε και ο Δάσκαλός μας κ .Στεφανόπουλος. Περαιτέρω ,την Κυριακή επτά (7) αθητές μας πήραν μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες στην Θήβα, στην Σχολή του κ.Άγγελου Δημητρίου.

Αγωνίστηκαν και στην πυγμαχία και στο kick box με εξαιρετική επιτυχία και αντίστοιχα αποτελέσματα, στο σύνολο τους. 

Πολλά συγχαρητήρια στους διαγωνιζόμενους αθλητές μας τόσο για την παρουσία όσο και για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα.Ευχόμαστε καλή πρόοδο και ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες αλλά και τους φίλους των αθλητών μας στο Αριστοτέλειο,που στηρίζουν ενεργά τις προσπάθειες του συλλόγου μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost