ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ATHENS FLYING WEEK

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Κ., ΣΕ «ΑΓΩΝΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαρκόπουλο, 22/11/2016
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Κ.,
ΣΕ «ΑΓΩΝΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Δευτέρα 21/11/2016, ο 3ος Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας, μεταξύ των ομάδων «Σύνδεσμος Παλαιμάχων Μαρκοπούλου» και «Σύνδεσμος Παλαιμάχων Α.Ε.Κ.», στο ανοιχτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.


Με την παρουσία τους, μας τίμησαν ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στα γήπεδα, έχουν διδάξει ήθος – εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου –, έχουν δοξαστεί και σίγουρα έχουν εμπνεύσει πολλές γενιές.

Μεταξύ αυτών, ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του αιώνα, όπως ανέφερε ένας φίλαθλος, ο Λάκης Νικολάου, ο Ντανιέλ Μπατίστα Λίμα, ο Στέλιος Σεραφείδης που έπαιξε σε ηλικία 80(!) ετών, ο Θύμιος Ανδρίκουλας – ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. και του Γ. Σ. ΜΑΡΚΟ, ο Γιώργος Καραφέσκος, ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής στο Γ. Σ. ΜΑΡΚΟ και άλλοι πολλοί.
Στον αγώνα, «σφύριξε» ο Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος υπήρξε διαιτητής Α΄ Εθνικής.
Επίσης, εθελοντικά κάλυψαν τον αγώνα «στις γραμμές», οι Σάββας Κεσίδης και Σταύρος Σιούλος.

Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν να τους τιμήσουμε κι εμείς, προσφέροντάς τους αναμνηστικές πλακέτες, για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τις απονομές πραγματοποίησαν πριν την έναρξη του αγώνα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαρία Κιμπιζή και ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», Νίκος Ορφανός και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύνδεσμο Παλαιμάχων Μαρκοπούλου, τους Παλαίμαχους Καλυβίων, τον Γ.Σ. «ΜΑΡΚΟ», καθώς επίσης και τους απλούς πολίτες, για τη συνδρομή τους στη συλλογή τροφίμων. Επίσης ευχαριστούμε το χορηγό Γρ. Τελετών «Γκούνης», που κάλυψε τη δαπάνη για τη φιλοξενία των Παλαιμάχων της Α.Ε.Κ. σε ταβέρνα της περιοχής.

Οι γηπεδούχοι και οικοδεσπότες, Παλαίμαχοι Μαρκοπούλου, προσέφεραν μαζί με τους Παλαιμάχους Α.Ε.Κ., ένα απολαυστικό θέαμα, με πρωταγωνιστές τον Εθελοντισμό, την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Προσφορά στον συνάνθρωπο, μέσα από τον Αθλητισμό!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular