ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ATHENS FLYING WEEK

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

3ος Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαιμάχων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – Α.Ε.Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαρκόπουλο, 15/11/2016
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ3ος Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαιμάχων,
για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – Α.Ε.Κ.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας προσκαλούν στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – A.E.K., που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16:30, στο ανοιχτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Σκοπός της αθλητικής αυτής εκδήλωσης, είναι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει και τις δύο Ομάδες για τη συμμετοχή τους, που δηλώνει έμπρακτα την ευαισθησία τους για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Καλούμε τους δημότες και τους φίλους του ποδοσφαίρου, να συμβάλλουν με την παρουσία τους και την προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Σας περιμένουμε σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα με πρωταγωνιστές τον Εθελοντισμό, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την Προσφορά στον συνάνθρωπο, μέσα από, τον Αθλητισμό!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular