ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

HERCULEAN ABSOLUTE CHAMPIONSHIP Στη Θεσσαλονίκη, στις 14 Δεκεμβρίου 2016, θα διεξαχθεί το δεύτερο 2ο αγώνισμα με τίτλο A.F.A. (Absolute Fighting Art).

A.F.A. 
Ελλάδα - Κουβέιτ
(Absolute Fighting Art)

Στη Θεσσαλονίκη, στις 14 Δεκεμβρίου 2016, θα διεξαχθεί το δεύτερο 2ο αγώνισμα με τίτλο A.F.A. (Absolute Fighting Art). 
Σκοπός της διεξαγωγής αυτού του αγωνίσματος είναι η μάχη δύο ομάδων αθλητών μαχητικών αθλημάτων μεταξύ Ελλάδας και Κουβέιτ, οι οποίοι θα αγωνιστούν μεταξύ τους στις δικές τους κατηγορίες. Η κάθε κατηγορία θα εκπροσωπείται μόνο από μία συμμετοχή της κάθε ομάδας.

Κατηγορίες:
Straw weight / Αθλητής πολύ χαμηλού βάρους – 52 kg
Flyweight / Αθλητής χαμηλού βάρους – 56 kg
Featherweight / Αθλητής πολύ ελαφρού βάρους – 65 kg
Lightweight / Αθλητής ελαφρού βάρους – 74 kg
Middleweight / Αθλητής μεσαίου βάρους – 83 kg
Light Heavyweight / Αθλητής ελαφρύ βαρέων βαρών – 92 kg
Heavyweight / Αθλητής βαρέων βαρών – 120 kg
Στις κατηγορίες μπορεί να υπάρξει μεταβολή ανάλογα με τη συμμετοχή των αθλητών για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Κανονισμοί : Το αγώνισμα διεξάγεται σε αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 8Χ8 (οχτάγωνο κλουβί). Οι Αθλητές φέρουν την ενδυμασία τύπου NO GI (εφαρμοστή μπλούζα και σορτσάκι) και ανάλογο προστατευτικό εξοπλισμό προστασίας σώματος πλήρης επαφής (μασελάκι, σπασουάρ και γάντια τύπου mma). Κατά τη διάρκεια του αγώνα επιτρέπονται όλα τα χτυπήματα καθώς και η συνέχιση του αγώνα στο έδαφος. Στόχος των αθλητών είναι η κατάκτηση της νίκης μέσω πόντων, μέσω παραίτησης του αντιπάλου ή knock out. Η διάρκεια του αγώνα είναι 3 γύροι των 3 λεπτών με 30 δευτερόλεπτα ξεκούρασης.
1ος Γύρος : Επιτρέπονται χτυπήματα μόνο με χέρια (γροθιές). Απαγορεύονται τα λακτίσματα, οι ρίψεις και η εν συνεχεία μάχη στο έδαφος.
2ος Γύρος : Επιτρέπονται χτυπήματα με χέρια και πόδια (γροθιές και λακτίσματα). Απαγορεύονται οι ρίψεις και η εν συνεχεία μάχη στο έδαφος.
3ος Γύρος : Επιτρέπονται χτυπήματα με χέρια και πόδια (γροθιές και λακτίσματα), οι ρίψεις και η εν συνεχεία μάχη στο έδαφος.
Απαγορεύονται τα χτυπήματα στα μάτια, στον λαιμό, στα γεννητικά όργανα, στον αυχένα και πίσω από το κεφάλι.
Ο νικητής της διοργάνωσης θα λάβει το ποσό των 1.000 € και τον Τίτλο - Ζώνη «HERCULEAN ABSOLUTE FIGHTER» ενώ ο κάτοχος της 2ης θέσης το ποσό των 250 € συν δώρα χορηγών.
, , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular