Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Digital Universe 3. Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μια έκθεση που περιστρέφετε γύρο από τα Video Games και ότι το περιβάλει

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το  Digital Universe #3. Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μια έκθεση που περιστρέφετε γύρο από τα Video Games και ότι το περιβάλει. Έδωσαν δυναμικό παρών Gaming sites , νέοι δημιουργοί και σχεδιαστές , μεγάλες εταιρίες και επιχείρησης,  πόλοι youtubers ενώ στο κλείσιμο της εκδηλώσεις ανακοινώθηκε πως η επισκεψιμότητα στην έκθεση πέρασε τα 10,000 άτομα.
Η όλοι διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα κάτω από την στέγη του 
New York College σε ένα πολλή ευχαριστώ χώρο ενώ φέτος για πρώτη φορά διατέθηκε και το διπλανό κτίριο ως Κτίριο Β για να στέγαση το stage ομιλιών και μια αίθουσα που γινόντουσαν διάφορα gaming τουρνουά όπως του League of legends ( LOL )  του Counter Strike και άλλον.
Με νεολαία να κατακλύζει και τα 2 κτίρια  , μέσα στο χώρο της έκθεση υπήρχαν και 2 αίθουσες με Retro Games για τους μεγαλύτερους λάτρεις, ενώ έδινε την ευκαιρία στους νεότερους να πάρουν μια γεύση από τα 80s

παίζοντας με λειτουργικές κονσόλες που μεγάλωσαν οι γονείς τους και με Video Games που ίσως πλέων τα βλέπουν στα κινητά τους τηλεφωνά και να δοκιμάσουν της πρωτότυπες εκδόσεις.

Παρακάτω υπάρχουν συνοδευτικές φωτογραφίες και ένα βίντεο από τα δρώμενα της έκθεσης 
, , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular