Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου επισκέφτηκαν εκατόν είκοσι πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής ΕυελπίδωνΤο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου επισκέφτηκαν εκατόν είκοσι πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων. Τους Ευέλπιδες καλωσόρισε στο Μουσείο ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνος κος Γιώργος Ζούρος. 


Το πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκίνησε με την ξενάγηση του μουσείου και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της "ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ" από τον καθηγητή πανεπιστημίου -Ιστορικό κο Χρήστο Διονυσόπουλο.


Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου ευχαριστεί τη Σχολή Ευελπίδων για την ένταξη του στο Πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών της Επισκέψεων . Επίσης ευχαριστεί τον κο Διονυσόπουλο για την αποδοχή της πρόσκλησης συνεργασίας ώστε να εμπλουτιστεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου.Ο καθηγητής κος Διονυσόπουλος έχει τιμηθεί με Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για το βιβλίο του «Η Μάχη του Μαραθώνα. Ιστορική και Τοπογραφική Προσέγγιση», κρίνοντας ότι "αποτελεί την πληρέστερη, και πλέον διεξοδική και την πλέον άρτια επιστημονικώς πραγμάτευση της Μάχης του Μαραθώνα ".
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular