Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Εθελοντες Δασοπυροπροστασιας Αττικης :Φθινοπωρινές δράσεις


Φίλες και φίλοι,

μετά τη λήξη των πυροφυλάξεων και ενώ οι περιπολίες της ΟΔΟΠ στην Πάρνηθα συνεχίζονται, ο ΕΔΑΣΑ σχεδιάζει ήδη τις πρώτες φθινοπωρινές του δράσεις:

(α) για την Κυριακή 9/10 προγραμματίζουμε τη συντήρηση του πυροφυλακίου Σκίπιζας, ώστε να αντέξει και αυτό το χειμώνα στις δύσκολες συνθήκες της Πάρνηθας. Είναι μια δουλειά που απαιτεί ενέργεια, κέφι και ...παλιά ρούχα! Το ραντεβού μας θα είναι στις 9 π.μ. στο τελεφερίκ, αλλά θα υπάρξει και νεώτερη ανακοίνωση για επιβεβαίωση ή αναβολή, αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

(β) για την Κυριακή 16/10 προγραμματίζουμε το ετήσιο πικ νικ του ΕΔΑΣΑ. Είναι μια ευκαιρία να χαρούμε όλοι μας την Πάρνηθα οικογενειακά, ξένοιαστοι και χωρίς "καθήκοντα". Και για το πικ νικ θα υπάρξει κι άλλη ανακοίνωση αναλόγως καιρικών συνθηκών.

(γ) στις 22 και 23 Οκτωβρίου ο ΕΔΑΣΑ θα συμμετάσχει στην πανελλαδική συνάντηση του Let's do it Greece, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/10 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και την Κυριακή 23/10 στην Πάρνηθα. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς!

,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular