ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Παρουσίαση "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ "

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ Γ.Ε.Μ.Η. ( 135251601000 )

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'' με έδρα το Μενίδι (Αχαρναί), απαρτίζεται από μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, τον δύσκολο αυτό καιρό που ζούμε, με τη βοήθεια του κόσμου, προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Έχουμε ξεκινήσει την δράση μας, απο το 2011.

ΑΡΧΗ ΜΑΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ .
Συγκεντρώνουμε κουβέρτες, ρουχισμό για όλες τις ηλικίες, υποδήματα, παιχνίδια, σχολικά είδη, τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και φάρμακα ( όχι ληγμένα ).
Τα φάρμακα που συγκεντρώνουμε, παραδίδονται σε Κοινωνικά φαρμακεία- ιατρεία όπως Μενιδίου, Μεταμόρφωσης αλλά και στους Γιατρούς του Κόσμου.
Η διαλογή του ρουχισμού γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας, που ζητάει την βοήθειά μας.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:

1. Την τρίτη ηλικία, όπου αρκετές φορές έχουμε βοηθήσει, είτε ατομικά είτε σε ιδρύματα όπου φιλοξενούνται.

2. Τα μικρά παιδιά, όπου πολλές φορές τους πηγαίνουμε ρουχισμό, υποδήματα και παιχνίδια στα ιδρύματα όπου φιλοξενούνται, όπως Κιβωτό του Κόσμου, Λύρειο ίδρυμα, Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Βρεφών Μητέρα, Αγκαλιά κτλ.

3. Τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ψυχιατρικά ιδρύματα και χρειάζονται ρουχισμό που φροντίζουμε να τους παρέχουμε, όπως στο ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, Δαφνί κτλ.

4. Τους συνανθρώπους μας που κοιμούνται έξω και δυστυχώς ακόμα και μικρά παιδιά. Όσο μπορούμε τους παρέχουμε ρουχισμό, υποδήματα, κουβέρτες αλλά και σπιτικό ζεστό φαΐ.
5. Η παροχή επείγουσας ανθρωπιστικής, ιατροφαρμακευτικής, επισιτιστικής, και αναπτυξιακής βοήθειας προς κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς ομάδες, όπως ανέργους, αστέγους, ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και παιδιά, καθώς και η συνδρομή σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών όπως σεισμοί,πλημμύρες, φωτιές κ.τ.λ. ενδεικτικά αναφερόμενες, προκειμένου να συντελέσουν στην εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης, μόρφωσης, εκπαίδευσης και υγείας και στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

6. Επίσης έχουμε στείλει ανθρωπιστική βοήθεια σε ρουχισμό, υποδήματα αλλά και σε φαρμακευτικό υλικό μέσω πρεσβείας σε εξωτερικό όπως Παλαιστίνη, Συρία και Σερβία.
7. Καθημερινά στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες σε υλικά αγαθά που έχουν ανάγκη και με συχνές αποστολές σε εθελοντικές ομάδες και συλλόγους που υποστηρίζουν συνανθρώπους μας.

8Το Δ.Σ. του συλλόγου με εμπειρία μετά από τόσα χρόνια προσφοράς με πολλές δράσεις στην χώρα μας σε άστεγους, ευπαθείς ομάδες και ιδρύματα αλλά και σε συλλόγους και εθελοντικές ομάδες, προσκαλεί ανθρώπους με μεράκι να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, στον χώρο μας Γαργαλιάνων 8 Αχαρναί Μενίδι. Όσοι επιθυμείτε να γραφτείτε στο σύλλογό μας και να συμμετάσχετε στις δράσεις μας οι εγγραφές για εθελοντές συνεχίζονται θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ. 6937191968 - 6971724357 Κος Παρασκευάς Γαρυφάλλου.

9. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ
ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ:
1) ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
2) ΡΥΖΙ
3) ΟΣΠΡΙΑ
4) ΛΑΔΙ
5) ΑΛΕΥΡΙ
6) ΖΑΧΑΡΗ
7) ΜΠΙΣΚΟΤΑ
8) ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ
9) ΓΑΛΑΤΑ
10) ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΟΠΩΣ:

1) ΧΑΡΤΙΚΑ
2) ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
3) ΣΑΜΠΟΥΑΝ
4) ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ
5) ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ
6) ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ
7) ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
8) ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ
9) ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ Κ.Τ.Λ.
ΚΑΙ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΠΙΡΟΥΝΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ
Όποιος θέλει να προσφέρει να επικοινωνήσει.

Τα ρούχα και τα υποδήματα που προσφέρετε να είναι σε καλή κατάσταση όχι σκισμένα, όχι βρόμικα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''
Κος Παρασκευάς Γαρυφάλλου


e-mail: koinonikoergoprosfero@yahoo.gr


ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6937191968 - 6971724357 Κος Παρασκευάς Γαρυφάλλου
ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ: ΟΔΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 8 ΑΧΑΡΝΑΙ ΜΕΝΙΔΙ


Γίνε εθελοντής βοήθησε και εσύ τον συνάνθρωπό σου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular