ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ:Ξεκινάμε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 9πμ τα σεμινάρια για να μάθουμε να παρασκευάζουμε σωστά εκχυλίσματα βοτάνων σε νερό, σε λάδι και σε αλκοόλη, που είναι η βάση της βοτανοθεραπείας και η γνώση για τα σεμινάρια που θα ακολουθήσουν.
Ξεκινάμε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 9πμ τα σεμινάρια για να μάθουμε να παρασκευάζουμε σωστά εκχυλίσματα βοτάνων σε νερό, σε λάδι και σε αλκοόλη, που είναι η βάση της βοτανοθεραπείας και η γνώση για τα  σεμινάρια που θα ακολουθήσουν.

Στα σεμινάρια θα μάθουμε να παρασκευάζουμε σαπούνια με την ψυχρή μέθοδο και με πολλά λάδια, βούτυρα, μπαχαρικά, βότανα, γάλα, αιθέρια έλαια κλπ. Σαπούνια με πλούσιο αφρό, με φυσικά χρώματα και αρώματα. Επίσης για όσες το επιθυμούν θα κάνουμε παρασκευή σαπουνιών γλυκερίνης για δώρα, για παζάρια για μπομπονιέρες.

Θα μάθουμε να παρασκευάζουμε μόνοι μας θεραπευτικά ροφήματα, σιρόπια αρωματικά λάδια κλπ  για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων

Παρασκευή κηραλοιφών, λιπαρών κρεμών, αντιρυτιδικών, αναπλαστικών και συσφικτικών  κρεμών, θερμαντικών λαδιών, για μολύνσεις και μύκητες νυχιών,  και για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα  με φυσικά προϊόντα από τη μάνα φύση, οικονομικά και υγιεινά.Τηλέφωνο επικοινωνίας 698 964 8362

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular