ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

word camp athens2016Περίπου το 40% των sites που διαβάζεις καθημερινά, είναι φτιαγμένο με βάση το ανοικτό λογισμικό του WordPress. Μία πλατφόρμα, της οποίας η χρήση αυξάνεται διαρκώς, ειδικά στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα WordCamp, ένα συνέδριο που αφορά στο WordPress, αλλά όχι αποκλειστικά σε αυτό.
Τα WordCamps συζητάνε διάφορα θέματα:  Startups, E-Commerce, Βlogging, είναι μόνο μερικές από τις θεματολογίες που καλύπτονται σε συνέδρια σαν και αυτό που ετοιμάζεται.
Tα WordCamps, σε παγκόσμια βάση, υποστηρίζονται από το WordPress Foundation -το επίσημο και κοινωφελές ιδρύμα που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress, κάτι που σημαίνει πως το συνέδριο είναι εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από το Foundation.

Ποιους αφορά το WordCamp

Ένα WordCamp αφορά όλους όσους ασχολούνται με το WordPress, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις βαθμίδες γνώσεις, αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε χρήστη του internet που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress, χωρίς κανέναν περιορισμό: Web Developers, Web Designers, Βloggers, Δημοσιογράφοι, Content Editors, Web Editors, Social Media Managers και πολλές άλλες ειδικότητες είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών στους οποίους απευθύνεται το συνέδριο.

Ποιoς το διοργανώνει

Το WordCamp Athens 2016, διοργανώνεται από εθελοντές τουWordPress Greek Community. Συγκεκριμένα, 15 μέλη της κοινότητας, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά, εδώ, μοιράστηκαν τις αρμοδιότητες και δουλεύουν στην υλοποίηση του συνεδρίου.

Πως χρηματοδοτείται

Όπως είπαμε και παραπάνω, το WordPress Foundation είναι πολύτιμος συνεργάτης και υποστηρικτής της προσπάθειάς μας. Έτσι, το WordCamp Athens, χρηματοδοτείται σε ένα μεγάλο μέρος από τους επίσημους χορηγούς και υποστηρικτές του Foundation, έχοντας ωστόσο τη δυνατότητα να αναζητήσει και εγχώριες χρηματικές χορηγίες ή προσφορές υπηρεσιών από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί 5 πακέτα χορηγιών, από τα οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαλέξει με ποιο θέλει να στηρίξει το συνέδριο. Φυσικά, τα πακέτα αυτά είναι ανταποδοτικά.
Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τα πακέτα χορηγιών εδώ.

Για τον χώρο του Συνεδρίου

Πρόκειται για ένα ζωντανό πολυχώρο πολιτισμού που έχει στόχο να προωθεί τις τέχνες, την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση, τη δια βίου μάθηση για ανθρώπους κάθε ηλικίας, την ανάδειξη της βιομηχανικής κληρονομιάς και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα.
Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων αποτελεί σήμερα σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων σε ένα από τα σημαντικότερα βιομηχανικά μνημεία, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας
Προσφέρει ψυχαγωγία, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις με ποιότητα και σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα στηρίζει και το κοινωνικό έργο των σημαντικότερων φορέων της πόλης.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου εδώ.

Πως μπορώ να το παρακολουθήσω

Το εισιτήριο παρακολούθησης του συνεδρίου και για τις δύο μέρες, συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων και των coffee breaks θα έχει ένα συμβολικό αντίτιμο, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα. 
Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχετικά με το το WordCamp Athens στοFacebook και στο Twitter, αλλά και μέσω mail, κάνοντας μία απλή εγγραφή στο Newsletter μας.
Από σήμερα, το WordCamp Αthens είναι ένα βήμα πιο κοντά!
Τα εισιτήρια για το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο στην Αθήνα, είναι πλέον διαθέσιμα.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι φίλοι του WordPress θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία ενός WordCamp, να παρακολουθήσουν χρήσιμες ομιλίες για την χρήση του, να κάνουν ερωτήσεις και να έλθουν σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής κοινότητας του WordPress.
H τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει την παρακολούθηση των εργασιών της πρώτης ημέρας του συνεδρίου. Ομιλίες, panels συζητήσεων, networking και εκθεσιακά περίπτερα υπηρεσιών γύρω από το WordPress θα είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα απολαύσουν οι φίλοι του WordCamp στις 19 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη.
Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σαςεδώ. 
Ενημερωθείτε για την Τεχνόπολη και τους τρόπους πρόσβασης στο χώρο του συνεδρίου, εδώ.
Το #WCAth2016 σε περιμένει!

περισσοτερα εδω...https://2016.athens.wordcamp.org
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular