ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Το πρώτο secret festival ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα είναι γεγονός.
Το πρώτο secret festival ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Η ελληνική μυθολογία συναντά την ηλεκτρονική μουσική σε μία μυστική τοποθεσία εξωπραγματικών προδιαγραφών. Ένας συνδυασμός ικανός να παρα-κινήσει το ενδιαφέρον και να εξάψει την περιέργεια.

NΥX - Μind Tripping Festival

Μία από τις δυνάμεις που δημιούργησαν τον κόσμο, επιστρέφει δημιουργώντας ένα από τα πιο πρωτοποριακά φεστιβάλ της χώρας. Μυστικότητα κι αισθητική συναντιούνται, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει όλες τις προτιμήσεις. 
Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, μερικοί εκ των κορυφαίων djs και παραγωγών της χώρας αλλά και του εξωτερικού θα βρεθούν στο ίδιο stage για 2 ημέρες σε ένα εντυπωσιακό show. Επίσης, χορευτές, ντυμένοι θεοί, ενσαρκώνοντας τα παιδιά της NYX (νύχτας) θα συνδυάζουν οπτικοακουστικό θέαμα με ειδικά εφέ, πλαισιώνοντας έτσι την αίσθηση μυσταγωγίας.
Η ακριβής τοποθεσία διεξαγωγής του festival θα παραμείνει μυστική. Η γνωστοποίησή της θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξή του, μέσω e-mail και web message βάσει των στοιχείων που θα δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι, αγοράζοντας το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο από τοviva.gr.
Το NΥX - Μind Tripping Festival συγκαταλέγεται στις διοργανώσεις που φέρουν τον τίτλο 'Phone to phone events'. Το γεγονός αυτό καθώς και ο πρωτοποριακός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το σκηνικό, διαφοροποιούν το festival από τα υπόλοιπα του είδους.
Μία μικρή νύξ-η για την θεότητα:
Με το όνομα Νύξ στην ελληνική μυθολογία είναι γνωστή η θεότητα που προσωποποιούσε τη νύχτα. Ως κυρίαρχη, αρχέγονη και κοσμογονική μορφή, ασκούσε μεγάλη επιρροή στο Δία, η οποία οφειλόταν στις μαντικές της ικανότητες. Στη συνέχεια, παρότι παραδίνει το σκήπτρο στο γιο της Ουρανό, εξακολουθεί να συμβουλεύει τόσο αυτόν όσο και τις επόμενες γενεές ως προς τον τρόπο δημιουργίας του κόσμου.
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular