ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Άγγελος Κοντοθάνος σε συνεργασία με δύο ακόμα φιλόζωους την Πολυδώρα και τον Γιώργο κατασκεύασε ένα σκυλόσπιτο για τ’ αδέσποτα της γειτονιάς του στη Νέα Πεντέλη της Αττικής

Έφτιαξαν σκυλόσπιτο για τ’ αδέσποτα της γειτονιάς τους
Ο Άγγελος Κοντοθάνος σε συνεργασία με δύο ακόμα φιλόζωους την Πολυδώρα και τον Γιώργο κατασκεύασε ένα σκυλόσπιτο για τ’ αδέσποτα της γειτονιάς του στη Νέα Πεντέλη της Αττικής. Δίπλα από το σκυλόσπιτο οι εθελοντές τοποθέτησαν και μια ενημερωτική πινακίδα η οποία γράφει τα εξής:


«Αγαπητέ Διαβάτη στη διαδρομή σου συναντάς τους αδέσποτους φίλους μας. Αυτή η κατασκευή φτιάχτηκε γι’ αυτούς. Στο εσωτερικό της έχει τροφή για να μην πεινούν και νερό για να μην διψούν.
Προσφέρει προστασία από τη βροχή και τον αέρα. Αν θες να βοηθήσεις και για τη δική τους ασφάλεια, άφησε τους συσκευασμένη ξηρά τροφή. Αν πάλι συνοδεύσεις σκύλο, σε παρακαλώ μην τον αφήσει να φάει ή να πιεί. Προορίζονται για λιγότερο τυχερά ζώα από το δικό σου.

Η συμπεριφορά μας προς τα ζώα, αντανακλά τον πολιτισμό μας. Είσαι άνθρωπος θυμήσου ποιος είναι ο καλύτερο σου φίλος».

Ο Άγγελος Κοντοθάνος, που μίλησε στο www.zoosos.gr, μέσω της σελίδας του στο facebook αναφορικά με αυτή την πρωτοβουλία τονίζει: «Άλλη μια σκέψη που έγινε πράξη. Από σήμερα τα αδέσποτα της γειτονιάς μου έχουν το δικό τους όμορφο χώρο όπου θα βρίσκουν φαΐ, νερό και προστασία από βροχή και αέρα. Δεν θα γινόταν τόσο ασφαλής κατασκευή αν δε βοηθούσε η Πολυδώρα, δε θα γινόταν τόσο όμορφη αν δε βοηθούσε ο Γιώργος. Σας ευχαριστώ.

H καρδιά που ζωγραφίσαμε, σήμα της ομάδας καλλιτεχνών One Love, δίνει το μήνυμα spread the love. Το δεντράκι, σήμα του σωματείου Πεντέλη 2.0 Social Polis, δίνει το μήνυμα "Δε διαθέτουμε χρόνο, διαθέτουμε ψυχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular