ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Κορακάκη στη Βουλή: Δεν έχω παράπονα, κάνω έκκληση για τους νέους


Χαμηλοί τόνοι από την πρωταθλήτρια που καταχειροκροτήθηκε στην τιμητική εκδήλωση της Βουλής για την ελληνική συμμετοχή στο Ρίο. «Είναι απόλυτα κατανοητή η δεινή κατάσταση της χώρας» είπε
Λάμψη από τους Ολυμπιονίκες πήρε η Βουλή κατά την τιμητική εκδήλωση που διοργανώθηκε για τα μέλη της εθνικής αποστολής στο Ρίο με την χρυσή πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη, να κερδίζει το θερμό χειροκρότημα των βουλευτών και των συναθλητών της.


«Δεν θα ήθελα να ερμηνεύσετε το μήνυμα μου ως μομφή ή ως παράπονο. Δεν έχω τέτοια πρόθεση. Το αντίθετο μάλιστα, ελπίζω να το λαμβάνετε ως έκκληση για το μέλλον των νέων παιδιών» είπε η 20χρονη Άννα Κορακάκη παίρνοντας πρώτη το λόγο στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Βουλή των Ελλήνων. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια με την ομιλία της «κέρδισε» τους πάντες εξηγώντας ότι οι αναφορές της έχουν ως μόνο στόχο την στήριξη του αθλητισμού. «Δεν μιλώ μόνο για τη δική μου περίπτωση, μόνο για το δικό μου άθλημα» είπε και επισήμανε ότι οι επενδύσεις σε αθλητικές υποδομές  και τον αθλητισμό– ιδιαίτερα στην περιφέρεια- είναι επένδυση για το μέλλον μας, για το μέλλον της χώρας. Μάλιστα, η πρωταθλήτρια αφού ξεκαθάρισε ότι είναι «απόλυτα κατανοητή η δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας» απεύθυνε έκκληση στο μέτρο των δυνατοτήτων της οικονομίας και με τη βοήθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας «να φέρουμε περισσότερα παιδιά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular