Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλεί όλους τους φιλόζωους να γιορτάσουν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου)


Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλεί όλους τους φιλόζωους να γιορτάσουν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου) στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Το σύνθημα: «μαθαίνουμε να αγαπάμε, να φροντίζουμε και να ζούμε με τα ζωάκια μας στο σπίτι αλλά και στην πόλη». Για αυτόν τον σκοπό ο Δήμος έχει ετοιμάσει μια σειρά από events στο πλαίσιο της εκδήλωσης όπως:
- συμβουλές από επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων,
- γνωριμία με τα ζώα θεραπείας,
- σύγχρονες μέθοδοι για την βόλτα και την φροντίδα,
αλλά και παρουσίαση του προγράμματος προστασίας αδέσποτων ζώων που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής – από τους λίγους που το εφαρμόζουν σε ολοκληρωμένη μορφή – με τρόπους που μπορεί ο καθένας να βοηθήσει. Στον χώρο θα λειτουργήσει bazaar από τους Φίλους των Ζώων Ηρακλείου Αττικής.
Ελάτε, λοιπόν, με συντροφιά το ζωάκι σας. Για να περάσουμε, όμως, όλοι καλά – και εμείς και οι τετράποδοι συνοδοί μας – καλό θα ήταν όλα τα ζωάκια να έχουν λουρί, να διαθέτουν μικροτσίπ, να είναι συνηθισμένα στην κοινωνικοποίηση και να έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια (επιθυμητό να υπάρχει το βιβλιάριο υγείας τους).
Και για όσους θέλουν να παραμείνουν και μετά την εκδήλωση για την βόλτα με τον τετράποδο φίλο τους, ο Δήμος θα κρατήσει ανοικτή για τους πεζούς την περιοχή της κεντρικής πλατείας, κλείνοντας 20.00 – 24.00 την πρόσβαση στα αυτοκίνητα (κλειστές για οχήματα η Μ. Μερκούρη από Πεύκων και η Πρ. Λόφου έως Ναρκίσσων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular