ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Zen Martial Arts ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤο Zen Martial Arts δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη και εξέλιξη των πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα. 

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια πλάθουμε χαρακτήρες και δημιουργούμε αθλητές υψηλών προδιαγραφών με μεγάλες διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο. 

Το Zen Martial Arts λειτουργώντας με άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες και άψογη εξυπηρέτηση στις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία με την πλέον έμπειρη και εξειδικευμένη προπονητική ομάδα

Σας καλούμε λοιπόν να μας ακολουθήσετε στον κόσμο των πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων, με καθημερινό πρόγραμμα στο Fu jow Pai - Kung Fu, Aikido, Brazilian Jiu-Jitsu, Muay Thai, Kickboxing, Point Fighting (Semi Contact), Πυγμαχία (Boxing), καθώς και την Αυτοάμυνα

Ένα κόσμο άσκησης και πειθαρχίας τόσο για τη λειτουργία του σώματος όσο και του πνεύματος, βελτίωσης της καρδιοναπνευστικής κατάστασης αλλά και πηγή ψυχικής ενέργειας. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΕΩΣ ΕΞΗΣ 

Το Zen Martial Arts περήφανα ανακοινώνει την συνεργασία του με τον #Ολυμπιονικη πυγμαχίας και δάσκαλο ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ.
Τα μαθήματα πυγμαχίας ξεκινούν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016. Επισκεφτείτε το site μας www.zenmartialarts.gr από Δευτέρα 29/9/2016 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular