Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Στον τελικό του επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης με 5,70μ .


Ο Κώστας Φιλιπίδης με τη σημερινή εμφάνιση στον προκριματικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγωνες του Ρίο, έδειξε πως είναι έτοιμος να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό και να βρεθεί σε μία θέση υψηλότερη από την έβδομη του 2012 στο Λονδίνο.

«Το σημαντικό ήταν να προκριθώ στον τελικό. Ολα πήγαν καλά, ότι κάναμε ήταν πάνω σε αυτό που χρειαζόμασταν για τον τελικό. Τώρα ξεκουραζόμαστε και ξεκινάμε ένα νέο πλάνο. Ο προγραμματισμός της χρονιάς ήταν για το Ρίο, είμαστε εδώ και δουλεύουμε για το καλύτερο.

Το επίπεδο στο επί κοντώ είναι πολύ υψηλό και πιστεύω ότι θα γίνει ένας μεγάλος τελικός» είπε ο αθλητής στην ΕΡΤ. Ο Φιλιππίδης προκρίθηκε στον τελικό με 5.70μ.

Οι 12 του τελικού είναι οι, Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ), Κώστας Φιλιππίδης (Ελλάδα), Τιάγκο Μπραζ ντα Σίλβα (Βραζιλία), Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία), Σούε Τανγκρούι (Κίνα), Πιότρ Λίσεκ (Πολωνία), Σον Μπαρμπέρ (Καναδάς), Τζέρμαν Κιαραβίλιο (Αργεντινή), Γιαν Κούντλιτσκα (Τσεχία), Μίχαλ Μπάλνερ (Τσεχία), Πάουλς Πούγιατς (Λετονία) και Νταΐτσι Σαβάνο (Ιαπωνία).Πηγή:AΠΕ-ΜΠΕ

,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular