ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνς Διασωσης -Ε.Ο.Ε.Δ Ι.Π Μεσολογγιου,το τριημερο 29-31/7/2016 βρεθηκε στα Γρεβενα καλεσμενη του «Φυσιολατρικου Συλλόγου Γρεβενων» και καλυψε υγειονιμικά και διασωστικα τα «ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ»Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνς Διασωσης -Ε.Ο.Ε.Δ Ι.Π Μεσολογγιου,το τριημερο 29-31/7/2016 βρεθηκε στα Γρεβενα καλεσμενη του «Φυσιολατρικου Συλλόγου Γρεβενων» και καλυψε υγειονιμικά και διασωστικα τα «ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ».Τα Γιαγκούλεια γεννήθηκαν το 2002 στο Νησί Γρεβενών, από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αγαπούν πολύ την φύση.

 Για δεκατέσσερα χρόνια οι εκδηλώσεις του Φυσιολατρικού Συλλόγου Γρεβενών χαρακτηρίζονται από συνέπεια στην ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ έχει στόχο να αγαπηθεί από τον επισκέπτη και να δώσει μια ακόμη επιλογή για ψυχαγωγία στους ανθρώπους της περιοχής.

Στην δέκατη τέταρτη εκδοχή τους τα ¨"Γιαγκούλεια" παρουσιάσαν την μεγάλη συναυλία των BAILDSA, τους Manitarock, την Αθηνά και την Χριστίνα Κυριακίδη. Επίσης μερικές δράσεις ηταν και ο διαγωνισμός ψαρέματος, πεζοπορία, fly fox, κολύμπι.««Ημασταν σε αυτό το υπέροχο φεστιβάλ,σε αυτή την υπέροχη τοποθεσία για να καλύψουμε υγειονομικά αυτό το πολιτιστικό δρώμενο. Για μια ακόμη φορά γίναμε οι καλύτεροι πρεσβευτές της Ιεράς πόλης μας. Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία τους,καθώς και την Δημοτική Αρχή των Γρεβενών.Ας μην ξεχνάμε ότι σαν δήμοι ήμαστε αδερφοποιημένοι και μας ενώνουν πολλά Ιστορικά κοινά!!»»δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.
http://www.eoed.gr/2016/08/2016.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Archive

Από το Blogger.