ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Εντυπωσιάζει το κοινό η 1η Έκθεση Φωτογραφίας Τριφυλίας που φιλοξενείται στο στον Ξενώνα των Αρμενιών ΤριφυλίαςΕντυπωσιάζει το κοινό η 1η Έκθεση Φωτογραφίας Τριφυλίας που φιλοξενείται στο στον Ξενώνα των Αρμενιών Τριφυλίας, μετά από πρωτοβουλία δύο νέων ανθρώπων που αγαπούν την Τριφυλία και τη φωτογραφία, του Γιάννη Σελούλη και του Δημήτρη Ζογκόκη!


Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλίας, ενώ την εικαστική της επιμέλεια έχει η εταιρεία First Media.


Ο κόσμος αγκάλιασε την πρωτοβουλία των δύο νέων ανθρώπων, επισκέπτεται καθημερινά την Έκθεση για να ανακαλύψει μέσα από τις φωτογραφίες κρυφές πτυχές της Τριφυλίας.
Πτυχές, όμορφες, ιδιαίτερες, μοναδικές, που κάνουν την Τριφυλία να ξεχωρίζει ενώ, παράλληλα, αναδεικνύουν και το μεγαλείο της Τριφυλιακής φύσης η οποία, πραγματικά, μαγεύει!


Όπως αναφέρουν ο Δημήτρης Ζογκόκης και ο Γιάννης Σελούλης, τα συναισθήματά τους είναι έντονα για την 1η Έκθεση Φωτογραφίας Τριφυλίας και ευχαριστούν όλο τον κόσμο που επισκέπτεται την Έκθεση.


Μια Έκθεση που ξεκίνησε με δυσκολίες, σε ένα μικρό χωριό, μια Έκθεση με βαρύ όνομα, Έκθεση Φωτογραφίας Τριφυλίας, αλλά με το πείσμα των καλλιτεχνών και την αμέριστη συμπαράσταση του Συλλόγου των Αρμεναίων.


Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 16 Αυγούστου.
Από τις 18 έως τις 23 Αυγούστου η Έκθεση θα μεταφερθεί και φιλοξενηθεί για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, στο “Πανόραμα cafe” στην Πάνω Πόλη Κυπαρισσίας και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κρυφές πτυχές της Τριφυλιακής φύσης και να συζητήσουν με τους δύο νέους φωτογράφους – δημιουργούς, αλλά και ν' απολαύσουν την ομορφιά του ορίζοντα στον Κυπαρισσιακό κόλπο και το Ιόνιο, τον Κάμπο και το Κάστρο των Γιγάντων, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!


ΠΗΓΗ..tharrosnews

, ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular