ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

κατέκτησε το βάθρο της Ευρώπη στον ανοιχτό στίβο και ετοιμάζεται για τη μεγάλη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με άλμα στα 14 μέτρα και 47 εκατοστά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Η Η Παπαχρήστου συνεχίζει μια μεγάλη παράδοση στο τριπλούν και κυρίως επιβεβαιώνει ότι είναι στην ελιτ του αγωνίσματος, μετά από ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο. Είχε προηγηθεί το χάλκινο στο Παγκόσμιο Κλειστού στο Πόρτλαντ. είναι εδώ, είναι σε τρομερή φόρμα, κατέκτησε το βάθρο της Ευρώπη στον ανοιχτό στίβο και ετοιμάζεται για τη μεγάλη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με άλμα στα 14 μέτρα και 47 εκατοστά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ήταν σε όλα τα άλματά της σταθερή πάνω από τα 14 μέτρα (14,31, 14.45, 14.15, 14.00, 14.14, 14.47), μέχρι το τρίτο άλμα ήταν πρώτη, μετά το τρίτο άλμα την πέρασε η Μάμονα από το Ισραήλ με 14,51 και στο τελευταίο άλμα ξεπέρασε και τις δυο με 14.58 (εθνικό ρεκόρ) η Μάμονα από την Πορτογαλία.

Η Παπαχρήστου συνεχίζει μια μεγάλη παράδοση στο τριπλούν και κυρίως επιβεβαιώνει ότι είναι στην ελιτ του αγωνίσματος, μετά από ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο. Είχε προηγηθεί το χάλκινο στο Παγκόσμιο Κλειστού στο Πόρτλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular