ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Helmepa - Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος

Παγκόσμια Ημέρα του Ναυτικού σήμερα 25 Ιουνίου 2016
Η «Ημέρα του Ναυτικού» καθιερώθηκε το 2010 με πρωτοβουλία του Διεθνή Ναυτιλιακού Οργανισμού - ΙΜΟ σε αναγνώριση της μοναδικής προσφοράς των ναυτικών στη διεθνή ναυτιλία και οικονομία. Από τότε και κάθε χρόνο, γιορτάζεται η ημέρα αυτή παγκοσμίως ως ένδειξη της εκτίμησης όλης της ναυτιλιακής κοινότητας και μη στους ναυτικούς που αποτελούν τους κινητήριους τροχούς της διεθνούς οικονομίας.
Πολλές φορές ξεχνάμε ότι τα περίπου 60.000 εμπορικά πλοία της παγκόσμιας ναυτιλίας που μεταφέρουν περισσότερο από το 90% των εμπορευμάτων με ασφάλεια στον προορισμό τους, είναι επανδρωμένα με πλήρωμα. Στηριζόμαστε για πολλά πράγματα της καθημερινότητας μας, τα οποία θεωρούμε δεδομένα, στους ναυτικούς και μολονότι όσοι δραστηριοποιούνται στον παγκόσμιο στόλο είναι λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο, ωστόσο παρέχουν σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους τα απαραίτητα αγαθά για τη ζωή τους. Η ναυτιλία είναι απαραίτητη στον κόσμο, το ίδιο και οι ναυτικοί.
Το φετινό μήνυμα της εκστρατείας του ΙΜΟ για την Ημέρα του Ναυτικού είναι “At Sea For All" και έχει άμεση σχέση με εκείνο της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας 2016 “Shipping: indispensable to the world" τονίζοντας το σημαντικό ρόλο των ναυτικών όχι μόνο για την ναυτιλιακή βιομηχανία αλλά και για όλους εμάς.
Ας γιορτάσουμε λοιπόν την 25η Ιουνίου 2016, παίρνοντας μέρος στην εκστρατεία του ΙΜΟ και διαδίδοντας το παραπάνω μήνυμα, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag ‪#‎AtSeaForAll‬.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Archive

Από το Blogger.