ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου Μαραθώνα, καθαρίζει υποβρυχίως το βυθό της παραλίας στο Ριζάρι. Πιστοποιούμε ότι πρόκειται για μία από τις καθαρότερες από τις δεκάδες παραλίες, που έχουμε καθαρίσει υποβρυχίως στην Ελλάδα!


ΚΑΝΝΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΡΙΖΑΡΙ-ΜΑΡΑΘΩΝΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ .Το να είσαι εθελοντής στον σύνδεσμο είναι μεγάλη τιμή καταλαβαινεις ότι όλοι είναι ένα, μια οικογένεια σαν γροθιά .

Ας ξεκινήσω απο τον μικρο 
Φραντζέσκο που σε μικρή ηλικία κάνει κατάδυση, δύναμη ο μικρός Για τον Νίκο τον Κιουση δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο πάρα να του δίνει δύναμη ο θεός να συνεχίζει την υπεροχή προσπάθεια και φέτος, να είναι η δυνατότερη χρονιά φέτος ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ της χωράς του φωτός LETS DO IT HELLAS .
ΣΑΝ HELLENIC MEDIA GROUP HELLAS RADIO
θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια του συνδέσμου "εθελοντική αποστολή" προσφοράς αλληλεγγύης στην κοινωνία μας, και όλων των συνδέσμων ομάδων φορέων που σαν σκοπό έχουν την προστασία του ανθρώπου της φύσης και του έμβιου βασιλείουΣάββατο, 25 Ιουνίου 2016, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου Μαραθώνα, καθαρίζει υποβρυχίως το βυθό της παραλίας στο Ριζάρι. Πιστοποιούμε ότι πρόκειται για μία από τις καθαρότερες από τις δεκάδες παραλίες, που έχουμε καθαρίσει υποβρυχίως στην Ελλάδα! Ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Στέφανος Μπαϊρακτάρης είχε την ευγενή καλωσύνη να κεράσει τους καφέδες και τα αναψυκτικά στο κατάστημά του και τον ευχαριστούμε. Κατά τα άλλα ο Δήμος Μαραθώνα ήταν ... δυστυχώς ... απών! Το φαγητό μετά την πολύωρη κατάδυση, το πλήρωσαν οι εθελοντές του Συνδέσμου εξ ιδίων. O tempora o mores, που θα έλεγαν κι οι Ρωμαίοι!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular