Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου, η ετήσια συνέλευση της EBU, της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επαγγελματικής πυγμαχίας στην οποία υπάγεται ο ΣΕΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου,  η ετήσια συνέλευση της EBU, της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επαγγελματικής πυγμαχίας στην οποία υπάγεται ο ΣΕΠ. Στη συνέλευση συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΣΕΠ κ.Γιώργος Στεφανόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους εκπροσώπους των άλλων μελών της Ευρώπης αλλά και να υπογραμμίσει με την παρουσία του την έντονη συμμετοχή  της ελληνικής επαγγελματικής πυγμαχίας στα ευρωπαϊκά δρώμενα. 
Πιο συγκεκριμένα είχε σημαντικές συζητήσεις με τον πρόεδρο της Κροατίας κ. Κόριαν οποίος είναι και μάνατζερ του Μάικ Τάισον στην Ευρώπη, με τους Λιθουανούς εκπροσώπους, τους Σέρβους, τους Βούλγαρους, τον Ολλανδό πρόεδρο κ. Βαν ντερ Μιαρ, το Ρώσσο εκπρόσωπο, το Γερμανό, το Λετονό, τους Βέλγους  και γενικά με όλους τους εκπροσώπους οι οποίοι ήταν γνώστες των δράσεων του ΣΕΠ και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και το ενδιαφέρον τους  για την πορεία  του. Μεταξύ άλλων θεμάτων της ατζέντας, το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στην τοποθέτηση των παρισταμένων περί συμμετοχής των επαγγελματιών πυγμάχων στους Ολυμπιακούς αγώνες. Εν κατακλείδι, η γενική τοποθέτηση ήταν  ότι είναι άδικο και άνισο να αντιμετωπίσει ένας ερασιτέχνης πυγμάχος έναν επαγγελματία στους Ολυμπιακούς, διότι ο επαγγελματίας μετά των αγώνα θα επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ ο ερασιτέχνης θα πάει στο νοσoκομείο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular