ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Μπομπ Ντίλαν, ο Ρότζερ Γουότερς των Πινκ Φλόιντ, οι Ρόλινγκ Στόουνς και το συγκρότημα «Who», δήλωσαν μέσω social media ότι ετοιμάζουν κάτι για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Μπομπ Ντίλαν, ο Ρότζερ Γουότερς των Πινκ Φλόιντ, οι Ρόλινγκ Στόουνς και το συγκρότημα «Who», δήλωσαν μέσω social media ότι ετοιμάζουν κάτι για τον ερχόμενο Οκτώβριο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί.
Τα εκατομμύρια των θαυμαστών τους σε ολόκληρο τον κόσμο ενθουσιάστηκαν με την ιδέα να συνυπάρξουν όλα αυτά τα «ιερά τέρατα» της μουσικής σε μία σκηνή.
Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα των Los Angeles Times, οι παραπάνω θρύλοι της ροκ θα συμμετάσχουν σε ένα φεστιβάλ που θα γίνει από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου, την διοργάνωση του οποίου θα έχει η ίδια εταιρεία που διοργανώνει το περίφημο αμερικανικό φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια.
Ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ των «Who» μίλησε για το ποστ του και το φημολογούμενο φεστιβάλ λέγοντας ότι κάτι τέτοιο είναι μία «φανταστική ιδέα». Προσθέτοντας πως «όλοι εμείς αποτελούμε ότι έμεινε από την εποχή μας. Είμαι χαρούμενος που θα το κάνουμε».
ΠΗΓΗ..efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular