Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Η Λέσχη Knossos Lions Club τιμώντας τη Γιορτή της Μητέρας καλεί τα παιδιά της πόλης μας στο χώρο του Lido Soccer, στις 8 του Μάη και ώρα 12 το μεσημέρι.


Λεπτομέρειες
Η Λέσχη Knossos Lions Club τιμώντας τη Γιορτή της Μητέρας καλεί τα παιδιά της πόλης μας στο χώρο του Lido Soccer, στις 8 του Μάη και ώρα 12 το μεσημέρι. Θα φτιάξουμε μαζί, στα δημιουργικά εργαστήρια που έχουμε οργανώσει, δωράκια για τις μανούλες και τις γιαγιάδες.

Πρόγραμμα δημιουργικών εργαστηρίων
12:00-14:00: Εργαστήρι κατασκευής δώρων για μαμάδες: κάρτες, βραχιολάκια, ζωγραφική σε πιάτα και καλαθάκια (παράλληλα εργαστήρια)
13:00-14: 00: «Μαμάδες και γιαγιάδες στα Χρόνια του Μίνωα» σε συνεργασία με το KidsLoveGreece.com

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου «Μαμάδες και γιαγιάδες στα Χρόνια του Μίνωα» παιδιά και γονείς θα περιπλανηθούν εικονικά και τρισδιάστατα στο παλάτι της Κνωσού μέσω της χρήσης τεχνολογιών νέας γενιάς (ipads) σε συνεργασία με την εταιρεία Moptil (www.moptil.com) και θα μάθουν για το σημαντικό ρόλο των γυναικών στη Μινωική εποχή.

Η εκδήλωση είναι προσφορά της Λέσχης μας, ως ελάχιστο δείγμα αγάπης και ευγνωμοσύνης στα πιο γλυκά πρόσωπα της ζωής μας! Είσοδος: ελεύθερη

πηγη..https://www.facebook.com/events/1780162762215757/
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular