ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Το μήνυμα του Γιώργου Στεφανόπουλου για τον τραυματισμό του Κακουμπάβα και το No Limits!

Δε χρειάζεται να είναι κάνεις διοργανωτής για να καταλάβει οτι δεν υπάρχει χειρότερο απο το να σου χαλάσει οχι απλα το main event στο παρα ενα, αλλα ο κορυφαίος αγώνας κικ της χρονιάς.

 Oσοι έχουμε κάνει διοργάνωση - ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΗ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! το τονίζω, ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει προσωπικό οικονομικό ρίσκο, σπασμένα στομάχια, μεγάλο αίσθημα ευθύνης, γιατί παίρνεις στην πλάτη σου κόσμο που περιμένει να συμμετάσχει άλλα και γιατί εκτίθεσαι δημοσιά, άρα κρινεσαι, κι ακομα κι αν οργανωνεσαι μηνες πριν, ακομα κι αν εχεις πολυ καλους χορηγους, μπορει να σημαίνει και χρέη που αλλα εξοφλούνται μετά από μέρες άλλα μετά από μήνες και στη χειρότερη... μετά από χρόνια.

Όταν υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο οπως η Giorgia Bitakou B που σε τοσο δύσκολες εποχές, που οι χορηγίες είναι δυσκολότερες από πότε παίρνουν τεράστιο ρίσκο, κάνουν την υπέρβαση για να προσφέρουν κορυφαίο θέαμα, όταν συμβαίνουν τέτοιες απρόβλεπτες καταστάσεις, το μόνο που μπορεί να δώσει κίνητρό σε ενα διοργανωτή να συνεχίσει, είναι η στήριξη του κόσμου ειδικά στην κακοτυχία.

Αν θέλουμε οι διοργανωτές να μπορούν να παίρνουν τα ρίσκα τους και να έχουν τα άντερα να κανονίζουν τέτοιες μάχες όπως Κουμπαρούλας- Μάρκου, θα πρέπει κι ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων να δείχνει αλληλεγγύη και να βάζει πλάτη και στην ατυχία. Για να πάει αυτός ο χώρος κάποτε παρακάτω...Το Σάββατο 23 Απριλίου θα είμαστε όλοι στο NO LIMITS!!! Η κάρτα είναι πολύ δυνατή. Το Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας πρέπει να είναι κατάμεστο ...

ΠΗΓΗ..http://www.fightsports.gr/
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular